nowy nabytek :D
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
K I L L E R
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A co Markos planujesz z Civa zrobic JDM czy Risse?
To ja jako kompletny laik w tematcie Hond, zapyatm się o moc, czyli to czego wszystkim Corsiarzą ciągle za mało. Kiedy Civ będzie grany? I najważniejsze kiedy liczysz na zakończenie projektu MEGA CIV? Może warto wyznaczyć sobie jakiś termin i dążyć do jego zrealizowania, bo takie gromadzenie części po to aby leżały, to chyba nie o to chodzi aby mieć w częściach najszybszego Civa w Polsce
Gratki nabytku
To ja jako kompletny laik w tematcie Hond, zapyatm się o moc, czyli to czego wszystkim Corsiarzą ciągle za mało. Kiedy Civ będzie grany? I najważniejsze kiedy liczysz na zakończenie projektu MEGA CIV? Może warto wyznaczyć sobie jakiś termin i dążyć do jego zrealizowania, bo takie gromadzenie części po to aby leżały, to chyba nie o to chodzi aby mieć w częściach najszybszego Civa w Polsce
Gratki nabytku
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie rozumiemK I L L E R pisze:A co Markos planujesz z Civa zrobic JDM czy Risse?
190PS 178Nm, seryjnie zeszperowany, 0-100 sporo ponizej 7 sekund, max w okolicach 230km/hK I L L E R pisze:zapyatm się o moc, czyli to czego wszystkim Corsiarzą ciągle za mało
jak bedzie mnie na niego stac, to go sobie kupie. na razie musze sprzedac corse, a potem pugaK I L L E R pisze:Kiedy Civ będzie grany? I najważniejsze kiedy liczysz na zakończenie projektu MEGA CIV?
znajdz mi b18c6, najlepiej w calej rozbitej integrze, z ktorej mozna wywlec tez polosie, piasty i hamulce, a potem pogadamy o gromadzeniu czesci...K I L L E R pisze:takie gromadzenie części po to aby leżały, to chyba nie o to chodzi aby mieć w częściach najszybszego Civa w Polsce![]()

-
UhU
- Nowy
- Kontakt:
JDM - Japan Domestic Market (jakoś tak chyba!markos pisze:nie rozumiemK I L L E R pisze:A co Markos planujesz z Civa zrobic JDM czy Risse?
PRZYKŁAD
Czyli żadnych wielkich spojlerów, plastixów itp...
Natomiast pojęcia Risse nie wytłumacze bo sam nie wiem
- !markos
- M A S T E R
jdm to i ja zrozumialem, a to drugie to pewnie mialo byc rice 
ps.
ten po prawej ma ok felgi, bo to rota slipstream.. lusterka z3 to NIE JEST jdm.. ten po lewej to po prostu zwykly civic.. to nie do konca jdm
tam na gorze zabraklo prawdziwej jdm felgi, np takiej jak tu

juz zaczynam szukac co to jest, bo mnie rozjebala i chce takie miec
ps.
ten po prawej ma ok felgi, bo to rota slipstream.. lusterka z3 to NIE JEST jdm.. ten po lewej to po prostu zwykly civic.. to nie do konca jdm
tam na gorze zabraklo prawdziwej jdm felgi, np takiej jak tu

juz zaczynam szukac co to jest, bo mnie rozjebala i chce takie miec

- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
ta zawias swieta sprawa:)
no i awatara zmien:)
ps. no wlasnie porypalo mi sie podpis:)
no i awatara zmien:)
ps. no wlasnie porypalo mi sie podpis:)
Ostatnio zmieniony 4 cze 2006, o 20:26 przez scotty, łącznie zmieniany 1 raz.

- geo022
- Swój
- Kontakt:
tylko jak bedziesz kupowac kup jakas ludzką europejską wersję bo kumpel kupic wlasnei cos takiego w coupe -wersja hmm (napisze jak mi sie przypomni ) i jak cos zmienia to po 3 razy jeździ wymieniac bo czy to filitr paliwa czy sworzeń czy cokolwiek inengo tamten civic ma inne (no i oczywiście 2 razy droższe)
juz wiem
ta wersja to wersja MONACO (albo robiona na tamten rynek albo taki wypas -tego nie wiem... )
juz wiem
- !markos
- M A S T E R
porcja fotek
oto co chyba najsmaczniejsze w tym samochodzie... limitowane kubly recaro, produkowane jedynie dla integry, czerwona alcantara i syntetyk w srodkowej czesci, odchylane do przodu

dalej okazalo sie, ze pod maska jest calkiem fajna rzecz
nowka sztuka stozek k&n dedykowany do integry
proponuje zczekowac rozmiar
(skale widac troche nizej na zdjeiu calego silnika)

oto i caly motor z odslonietym stozkiem, zeby lepiej bylo widac jaki jest muthafucka ogromny

i do tego piekna fabryczna rozporka, ktora na 99% bedzie pasowala rowniez do civica

oraz smakowite gadzety w srodku, czyli piekne czerwone aluminiowe tenzory

to co niewatpliwie pojdzie rowniez do civica, to plakietka z pieknym logo integra type r i numerem samochodu

projekt na dzien dzisiejszy zatrzymuje sie na etapie "20 metrow kwadratowych niebieskiej plandeki"

oto co chyba najsmaczniejsze w tym samochodzie... limitowane kubly recaro, produkowane jedynie dla integry, czerwona alcantara i syntetyk w srodkowej czesci, odchylane do przodu

dalej okazalo sie, ze pod maska jest calkiem fajna rzecz

oto i caly motor z odslonietym stozkiem, zeby lepiej bylo widac jaki jest muthafucka ogromny

i do tego piekna fabryczna rozporka, ktora na 99% bedzie pasowala rowniez do civica

oraz smakowite gadzety w srodku, czyli piekne czerwone aluminiowe tenzory

to co niewatpliwie pojdzie rowniez do civica, to plakietka z pieknym logo integra type r i numerem samochodu

projekt na dzien dzisiejszy zatrzymuje sie na etapie "20 metrow kwadratowych niebieskiej plandeki"