Witam użytkowników tego forum.Jestem tu nowy a także nowym posiadaczem Corsy B 98r.W związku z niedawnym zakupem auta chciałem prosić o poradę , namiar na uczciwego,sprawdzonego mechanika z Warszawy(nieeee ASO) gdyż mam parę problemów z autem.
1.Nieregularne obroty biegu jałowego
2.Problem z eps(skręcanie w prawo)
Za wszelkie propozycje będe bardzo wdzięczny
Pozdrawiam
Corsa 1.0 12V 1998 r
Mechanik Corsa Warszawa
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
troche taniej niz w aso bedzie w http://www.eso.waw.pl, kwietniak w ozarowie mazowieckim, jest tez typ przy dworcu wschodnim, ale jego warsztat wyglada jak rzeznia

a o co Ci chodzi?geo022 pisze:poczekaj to sie dowiesza poki co zapraszam do przeczytania regulaminu

-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
a co Ci się nie podoba w tym topicu??geo022 pisze:a gdzie jest Pirat?![]()
koleś zapytał o mechaniora z Wawki coś w tym złego??
jak Ci się nie podoba to spadaj na inne forum nabijać posty
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Spokoj!
Geo, jedna uwaga.Ja tu moderuje (poki co) i podobnie jak wiekszosc uzytkownikow forum nie spedzam tu 24 godzin na dobe, takze na przyszlosc, jesli pojawi sie jakis z dupy topic (choc ten takim nie jest) wstrzymaj sie z klepaniem postow, bo predzej czy pozniej tu wpadne i zrobie porzadek
dziekuje za uwage.
Topik przesune do luznych rozmow, bo moze ktos podrzuci jakis cenny adres
Geo, jedna uwaga.Ja tu moderuje (poki co) i podobnie jak wiekszosc uzytkownikow forum nie spedzam tu 24 godzin na dobe, takze na przyszlosc, jesli pojawi sie jakis z dupy topic (choc ten takim nie jest) wstrzymaj sie z klepaniem postow, bo predzej czy pozniej tu wpadne i zrobie porzadek
Topik przesune do luznych rozmow, bo moze ktos podrzuci jakis cenny adres