nie nooo... powiem szczerze, ze maksymalnie sie wkrecilem teraz w te 888 na 15 calach... juz o 17 wcale nie mysle, o 16 nawet chlodniej bo za duzo mniejsza kase mialbym fajoskie oponki... ciut wiekszy balon bedzie niz na 195/50/15 ale grip o cale niebo lepszy...
corsa na 17 calach...
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
o mammo... tez mnie przerazil ten widok tylu basisty... i cena 700 za opone rowniez :0 zdeka jestem zakrecony... o jakimkolwiek bodyworku nie ma mowy, zostaje jak jest. wiec mam mega cwieka zabitego, ale coraz mniej chetnie spogladam w stronie 17... moze biale 16 nie wygladaloby zle... a moze te r888 na 15 i juz... na mokrym pewnie trzeba mega uwazac, ale jechac sie na pewno da 
nie nooo... powiem szczerze, ze maksymalnie sie wkrecilem teraz w te 888 na 15 calach... juz o 17 wcale nie mysle, o 16 nawet chlodniej bo za duzo mniejsza kase mialbym fajoskie oponki... ciut wiekszy balon bedzie niz na 195/50/15 ale grip o cale niebo lepszy...
c20rsa, czlowieku meeen!
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
EDIT:
Tomek znalazlem fajne foto własnie... na corsasport.dk
16" superturismo, czarna cB.. moze Ci to pomoze w decyzji

dla mnie to w połączeniu ze zderzakiem GSi byłoby booomba
Tomek znalazlem fajne foto własnie... na corsasport.dk
16" superturismo, czarna cB.. moze Ci to pomoze w decyzji

dla mnie to w połączeniu ze zderzakiem GSi byłoby booomba
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2006, o 12:11 przez Staneq, łącznie zmieniany 1 raz.
Było c14se
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
pro race I wystepuje w 15' ale 15' juz mam... dlatego nie kupowalbym kolejnego ich zestawu... jesli juz to cos wiekszego... 16 biala ladnie wyglada, no ladnie...
888 na srednicy wychodza o caly centymetr wieksze niz 195/50... a te ostatnie tez juz nie cierpia na brak gumy... faker, gdyby byly 195/50/15 888 to chyba nie byloby tej rozkminy, ale od obiecanego terminu ich wypuszczenia wiosna 2005 minelo juz troche a opon ciagle nie ma...
aaaaaaaaa... musze odejsc od kompa, bo swiruje
oooo... fajowe zdjecie Staneq
no ladniutko, fakt!
888 na srednicy wychodza o caly centymetr wieksze niz 195/50... a te ostatnie tez juz nie cierpia na brak gumy... faker, gdyby byly 195/50/15 888 to chyba nie byloby tej rozkminy, ale od obiecanego terminu ich wypuszczenia wiosna 2005 minelo juz troche a opon ciagle nie ma...
aaaaaaaaa... musze odejsc od kompa, bo swiruje
oooo... fajowe zdjecie Staneq
c20rsa, czlowieku meeen!
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
na moje oko to nie jest superturismo, a raczej team dynamics monza. proponuje spojrzec na dekielek tylnego kola (z przodu go brakuje) i napisy na rancie, ktore wielkoscia przypominaja do zludzenia "team dynamics motorsport" naklejany zaleznie od wersji kolorystycznej monzy...
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2006, o 12:39 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.

-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
nie wiem czemu sie sugerujecie fotkami basisty?
on ma troche inne Et niz normalna felga
jesli weszlo z przodu bez dystansu to strzelam ze jest jakies Et15, 17 calach to raczej nie ma takiego Et
Kolejna sprawa ze ma fele o szerokosci 9 cali
nijak to ma sie do 7 cali
i trzecia sprawa to ze ma opone 225
ja tu zadnego podobienstwa nie widze w stosunku do 17. Reasumujac 17 bez problemu mozna wpasowac i nawet bedzie sie krecic tylko ze srednica kola bedzie zdeka wieksza, chyba zeby zastosowac 195/40/17 to wtedy bedzie mega zajebiscie
Bedzie mozna ladnie posadzic, bedzie zgrabnie, i co najwazniejsze bedzie o jaaaa corsa na 17 ale fajna

on ma troche inne Et niz normalna felga

-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
to na 100% są Team Dynamice!markos pisze:na moje oko to nie jest superturismo, a raczej team dynamics monza. proponuje spojrzec na dekielek tylnego kola (z przodu go brakuje) i napisy na rancie, ktore wielkoscia przypominaja do zludzenia "team dynamics motorsport" naklejany zaleznie od wersji kolorystycznej monzy...
i powiem szeczerze że czarnulka na białych 16' wygląda mega
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
nie przesadzaj widywało się już gorszeStaneq pisze:no moze poza tą łapką na muchy zamiast przedniego zderzaka..kozzi pisze:i powiem szeczerze że czarnulka na białych 16' wygląda mega![]()
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
dziekowac za podpowiedzi... no fakt, 16 wyglada sympatico... zreszta nigdy w to nie watpilem... 888 mialoby byc jak najbardziej na codzien... jesli wogole tak bedzie mozna nazwac c20rse... ktora juz raczej nigdy nie bedzie autem na codzien
na razie sie luzuje w swieta... ale z nowym tygodniem wracam do rozkminki 
c20rsa, czlowieku meeen!
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
problem z corsa jest taki ze nie ma okraglych nadkoli... i pchenie gigantow poprostu nie wyglada dobrze...
osobiscie mam wielki sentyment do oz st i nie wahalbym sie przy wyborze, bo felgi sa mega... jezeli mialbym wybierac rozmiar wybralbym 16" z kilku wzgledow ekonomiczno-praktycznych jak ceny opon, czy prowadzenie auta z naciskiem na to drugie... dlatego moj glos to oz st 16"
osobiscie mam wielki sentyment do oz st i nie wahalbym sie przy wyborze, bo felgi sa mega... jezeli mialbym wybierac rozmiar wybralbym 16" z kilku wzgledow ekonomiczno-praktycznych jak ceny opon, czy prowadzenie auta z naciskiem na to drugie... dlatego moj glos to oz st 16"