Od tego momentu mafia kozziego ma ciebie na okugejzer6 pisze:spoks przeżyje![]()
u znajomego przegląd osobowką bez gazu kosztuje 200 pln jedzie sie z dowodem tylko i to wszystko![]()
OT z markosowych gadzetow - dlaczego nie chca zrobic przegla
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
nie ma sie czym chwalicgejzer6 pisze:ale wy macie nawalone w garach ja to jade z dowodem i jest przegląd zero problemów
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
hehe spoko ale napisał, że sprzedali spawanego poloneza-=m&m=- pisze:nie ma sie czym chwalicgejzer6 pisze:ale wy macie nawalone w garach ja to jade z dowodem i jest przegląd zero problemówTwoje zycie, Twój wybór a jak zabijesz niewinna osobe z powodu złego stanu technicznego pojazdu to może zrozumiesz po co sa przeglądy.
7 lat temu miałem auto, które było wyprodukowane w 80 roku, męczyłem się z nim strasznie przed przeglądami aby przeszło przegląd bez problemu. Co z tego jak inny użytkownik autem młodszym nawet na kanał nie wjezdza i ma stempelek
STOP Pijanym kierowcom
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
!markos pisze:i nie majac katalizatorakozzi pisze:a myslisz że kozzi to jak przechodzi taki przegląd mając przyciemnieone szybki z przodu
ojj...... ten przypadek jest bardzo ciężki i chyba nigdy się nie nauczy-=m&m=- pisze:nie ma sie czym chwalicgejzer6 pisze:ale wy macie nawalone w garach ja to jade z dowodem i jest przegląd zero problemówTwoje zycie, Twój wybór a jak zabijesz niewinna osobe z powodu złego stanu technicznego pojazdu to może zrozumiesz po co sa przeglądy.
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
ale pamiętaj, żeby coś spieprz....ć porzeba jest dwóch a on gejzer jest sam.pirat pisze:...i mnie to troche martwi...gejzer6 pisze:odwalić sie ja jestem spaejalny i jedyny w swoim gatunku nie ma takiego drugiego i na wszystko lejearts pisze:moze po sasiedzku zajemiesz sie edukacja
STOP Pijanym kierowcom
- Staneq
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
uwierz mi ze tutaj nikomu swą dziecinadą (zeby tego nie nazwac po imieniu) nikomu nie zaimponujesz...gejzer6 pisze:...odwalić sie ja jestem spaejalny i jedyny w swoim gatunku nie ma takiego drugiego i na wszystko leje...
....
wprowadzilem troche zamieszania na tym forum nie![]()
![]()
ja życze sobie i innym kierowcą żeby takich jak Ty było jak najmniej bo przykre jest Twoje podejscie do niektorych spraw..
Jesli chodzi o przeglady to mam podejscie jak Juhol mimo ze znam m-ca gdzie zrobie przeglad bez samochodu...ale jezdze do normalnych zakladow o wszystko dodatkowo pytam aby wiedziec na czym stoje a ewentualne uchybienia od razu usuwam..
Tyle w temacie jesli chodzi o mnie...
Było c14se
- Gobo
- Nowy
- Kontakt:
=JUHol= pisze:mam duzo znajomych w stacjach diagnostycznych i w zasadzie nie musze jechac autem, ale specjalnie wybieram stacje w ktorych nikogo nie znam i prosze o szczerosc bo nie mam zamiary sie zabic nigdzie
Wyginaj śmiało ciało
-
gejzer6
- Swój
- Kontakt:
Staneq pisze:uwierz mi ze tutaj nikomu swą dziecinadą (zeby tego nie nazwac po imieniu) nikomu nie zaimponujesz...
ja życze sobie i innym kierowcą żeby takich jak Ty było jak najmniej bo przykre jest Twoje podejscie do niektorych spraw..
moje podejście to moje podejście wolny kraj a jednak czasami jest inaczej niż myślisz
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
masz szczeście, że właściciel twojej fury nie miał takiego samego podejcia i np. nie kupiłeś auta, które hamowało tylko jednym kołem na przedniej osi bo przy hamowaniu ze kiedy Ci wlepiali mandat 150 kmh to by było mało śmieszne i kozackie ... hmgejzer6 pisze: moje podejście to moje podejście wolny kraj a jednak czasami jest inaczej niż myślisz
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Gejzer, od dwoch dni sie zastanawiam, skad sie biora tacy ludzie jak ty. Z calym szacunkiem, ale pierdzielisz takie glupoty, ze nie wiem, czy ty jestes az tak nieodpowiedzialny, czy tylko takiego udajesz.
Dla mnie mozesz jezdzic bez hamulcy, miec przod corsy a tyl golfa, pospawany, poklejony, ale... mnie martwi jedno, ze z tego co tu piszesz wynika brak wyobrazni i myslenia na drodze: "ja tak mam i wam gowno do tego". Zachowujesz sie tak, jakbys byl na drodze sam i masz serdecznie w dupie innych. Mam nadzieje, ze nei bede spotykal na swojej drodze kierowcow twojego pokroju, bo to moze byc niebezpieczne...
i dobrze Staneq napisal, ze nikomu w tym gronie tym nie zaimponujesz...
Dla mnie mozesz jezdzic bez hamulcy, miec przod corsy a tyl golfa, pospawany, poklejony, ale... mnie martwi jedno, ze z tego co tu piszesz wynika brak wyobrazni i myslenia na drodze: "ja tak mam i wam gowno do tego". Zachowujesz sie tak, jakbys byl na drodze sam i masz serdecznie w dupie innych. Mam nadzieje, ze nei bede spotykal na swojej drodze kierowcow twojego pokroju, bo to moze byc niebezpieczne...
i dobrze Staneq napisal, ze nikomu w tym gronie tym nie zaimponujesz...
-
UhU
- Nowy
- Kontakt:
Ale trzeba mu przyznać że się przynajmniej nie obraża za krytykęgejzer6 pisze: [edit] znowu zaczyna się jazda po rajtuzach
A tymi rajtuzami to mnie rozłożył
Nawet sie nie zastanawiaj... dla zdrowych ludzi to jest nie do pojęciapirat pisze:Gejzer, od dwoch dni sie zastanawiam, skad sie biora tacy ludzie jak ty. Z calym szacunkiem, ale pierdzielisz takie glupoty, ze nie wiem, czy ty jestes az tak nieodpowiedzialny, czy tylko takiego udajesz.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a ja tak wracajac do tematu moich problemow z panami diagnostami podpowiem, ze mozna z 5 osobowej corsy zrobic bez problemu 2 osobowa i to calkowicie formalnie i zgodnie z prawem. wystarczy wyjebac tylna kanape to raz
dwa, ze cala kabina nie moze miec zadnych ostrych krawedzi, bo calosc samochodu staje sie wtedy kabina dla tych zarejestrowanych 2 miejsc siedzacych. tak wiec jak ktos ma ochote na legalna 2-osobowa corse to nie ma problemu, badanie dodatkowe kosztuje ok. 80pln i mozna je zrobic na kazdej okregowej stacji diagnostycznej. jak dojde do ladu ze srodkiem to wyrejestrowuje 3 miejsca 

- -=m&m=-
- Website Admin

- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
błagam, koniec głupich pytańD12 pisze:w jakim to celu robisz ?!markos pisze:badanie dodatkowe kosztuje ok. 80pln i mozna je zrobic na kazdej okregowej stacji diagnostycznej. jak dojde do ladu ze srodkiem to wyrejestrowuje 3 miejsca
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert