Jakie byłyby różnice odczuwalne w jeździe ? W zakrętach ?

A z kolei gdyby belkę założyć do Calibry ? Jakie byłyby zmiany ?
Może ktoś to fachowo opisać ?

Znaczy się co ? Kultura jazdy, wpisywanie się w zakręty byłoby lepsze ? Pomijając fakt gabarytów Corsy of course.GUMIS2000 pisze:nie widze problemu z wyjatkiem nakładu pracy = kasy
prowadzic bedzie napewno lepiej ale nie oszukujmy sie
to jest corsa i nia pozostanie nie bedzie to napewno
lepeij jedzic nic honda civic czy focus
No ja Cię proszę !!! :0 To możeby tak Corse na ramie i silniku Movano zrobić ??? Moment obrotowy miałby taki, że pewnie by pole zaorałKiedys na necie wiadałem tigre z napewdem od frotiery B
i Z20LET ----- generalnie to nowa rama obłorozna
blachami od tigry , ale co kto lubi , trakcja to było pierwsze
imeie tej TIGI
Muaaaa !!! tego mi było trzeba!markos pisze:sasiad a ty dobrze sie czujesz?na takie rozkminki doskonale jest forum jpz na streetracing.pl - polecam rzucic taki temat wlasnie tam, na pewno znajdziesz rownego sobie wariata

mniej wiecej takgejzer6 pisze:fajnie jest mieć 3litry na 6 garach ciekaew jak by to w corsie chodziło??

Tak, tak... tamto zdanie troszkę z kontekstu jest wyrwane. Temat dotyczy takiego zawiasu na tyle. Źle użyłem słowa "trakcja" stąd reakcja Gumisia była "jaka trakcja na tyle ?".GUMIS2000 pisze:no to co 4x4 to nie tylna oska !!!
moze ktos zapoda temat z V6 i zrobi
Wiesz co ? To mnie właśnie też zastanawia bardzo. Też kiedyś czytałem, że wersję słabsze miały 4x4. Ale teraz sam śmigam Cali i bywam na różnych forach i dosłownie nikt nie wspomina o 4x4 w innych poza LET'em. To mnie zastanawia. Może to tylko była bardzo wczesna seria ? Nawet V6 ma na przódUhU pisze:No 4x4 to nie tylko LET bo zwykłe wersje tez go miałysasiadwroc pisze: A to że jest 4x4 LET to już inna bajkai to całkiem fajna
![]()
a co do tamtego to sorry.. jakoś tak przeczytałem jak gumiś napisał że z tyłu nie bylo napędu i że cali to sam przód i sie zdziwiłem...
Ale już wszystko jasne