No i tu moja prośba pochwalcie się waszymi zdobyczami co jak i za ile w końcu nie ma idealnych kierowców
Mandaciki
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
gejzer6
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Mandaciki
Dzisiejszy dzięń zapisuje do kalendarza ze względu na to że dostalem mój pierwszy mandacik
oczywiście za przekroczenie prędkości
Ja tu sobie spokojnie jechalem Asterką staruszków a tu mi wyskakuje gość w żółtej kamizelce no i kupa. Po wielkich konwersacjach dostałem 100pln i 4pkt nie wspominając że jechalem w terenie zabudowanym(przypominam 50km/h) 127km/h i nie miałem pasów (jak zawsze)
Teraz sobie tak myśle że jak bym jechal Corsą to troche jeszcze szybciej. no ale cóż
No i tu moja prośba pochwalcie się waszymi zdobyczami co jak i za ile w końcu nie ma idealnych kierowców
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Re: Mandaciki
[quote="gejzer6"]...wspominając że jechalem w terenie zabudowanym(przypominam 50km/h) 127km/h i nie miałem pasów (jak zawsze)...
/quote]
yyy no masz powody do chwalenia takie za ja pierd..
może jesze potrąciłeś kogoś co?
yyy no masz powody do chwalenia takie za ja pierd..
może jesze potrąciłeś kogoś co?
Było c14se
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
Re: Mandaciki
ja bym Ci dowalił 10 pkt. ... z tego wynika, że jechałeś w dzień tyle i przy takiej pogodzie jak dzisiaj. Przegiołeś troche.gejzer6 pisze:jechalem w terenie zabudowanym(przypominam 50km/h) 127km/h i nie miałem pasów (jak zawsze)Teraz sobie tak myśle że jak bym jechal Corsą to troche jeszcze szybciej. no ale cóż
PS. Coś w stylu TataSynTuninga, pamiętacie jak mu sie tłki topiły co weekend ?
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
przekroczyles predkosc 2.5 krotnie i nie miales pasow. my hero, jestes wielki
odejdz w pokoju
ja juz raz odbieralem zdawalem egzamin powtornie, zawsze mialem taki fart, ze policja lapala mnie jako pierwszego z szeregu innych zatrzymanych w tym samym miejscu saomchodow
ps.
nie to, zebym nie lamal przepisow, ale najczesciej mysle glowa i o ile zdarza mi sie rowniez zlamac ograniczenia predkosci to szelki mam zawsze zapiete.. ty chyba jeszcze do tego nie dorosles
odejdz w pokoju
ja juz raz odbieralem zdawalem egzamin powtornie, zawsze mialem taki fart, ze policja lapala mnie jako pierwszego z szeregu innych zatrzymanych w tym samym miejscu saomchodow
ps.
nie to, zebym nie lamal przepisow, ale najczesciej mysle glowa i o ile zdarza mi sie rowniez zlamac ograniczenia predkosci to szelki mam zawsze zapiete.. ty chyba jeszcze do tego nie dorosles

- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
z tą prędkością to też pojęcie wględne, bo jeżeli to była jakaś 3 pasmówka i ruch nieduży to wielkiego wyczynu w tym nie ma.... ale nie w tą pogodę 
a co do pasów, to jeżeli nie zawsze to chociaż powyżej 40km/h możnaby zapiąć, ale jak wiadomo w pewnym przedziale wiekowym jazda bez pasów jest lansem na poziomie 'naszych' 16" lub 150ps
a co do pasów, to jeżeli nie zawsze to chociaż powyżej 40km/h możnaby zapiąć, ale jak wiadomo w pewnym przedziale wiekowym jazda bez pasów jest lansem na poziomie 'naszych' 16" lub 150ps
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
co do predkosci nie bede sie wypowiadal bo nikt z nas nie jest swiety
ale co do pasow to lepiej o nich nie zapominaj ja dostalem nauczke ostanio, efekt szyba rozbita , glowa potluczona i w kolniezu usztywniajacym, dobrze ze poduszka sobie nie wystrzelila bo wtedy bylo by dopiero z dupy
m&m jak Ty to robisz ze masz tyle punkcikow? :0
ale co do pasow to lepiej o nich nie zapominaj ja dostalem nauczke ostanio, efekt szyba rozbita , glowa potluczona i w kolniezu usztywniajacym, dobrze ze poduszka sobie nie wystrzelila bo wtedy bylo by dopiero z dupy
m&m jak Ty to robisz ze masz tyle punkcikow? :0

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
popieram wypowiedzi większości kolegów.
a na przyszłość, zachować takie rewelacje dla siebie, bo nikt tu nie przyklaśnie.
jeśli chodzi o szczyty głupoty, o których tu pisano, to był taki kozak, który chwalił się, że torował drogę karetce na sygnale jadąc przed nią .....
a na przyszłość, zachować takie rewelacje dla siebie, bo nikt tu nie przyklaśnie.
jeśli chodzi o szczyty głupoty, o których tu pisano, to był taki kozak, który chwalił się, że torował drogę karetce na sygnale jadąc przed nią .....
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
vsgejzer6 pisze:... że dostalem mój pierwszy mandacik ... dostałem 100pln i 4pkt nie wspominając że jechalem w terenie zabudowanym(przypominam 50km/h) 127km/h i nie miałem pasów (jak zawsze)Teraz sobie tak myśle że jak bym jechal Corsą to troche jeszcze szybciej...
cos tu się w takim razie nie zgadza....gejzer6 pisze: nie jestem kozak bo już kilka razy się przejechalem i wiem że nie mam mocnych
-
gejzer6
- Swój
- Kontakt:
nie chodziło mi o oklaski ani o gratulacje jeżdze bez pasów bo mi wygodniej a nie jestem az tak głupi żeby blokować karetce droge beznadzieja po prostu lubie szybko jeżdzić i jeżdze mimo tego żę przez moje manewry leżałem kilka razy w rowie bez udzialu innych samochodow zniszczenia dawaly troche do myślenia ale i tak pozostaje przy swoim
- !markos
- M A S T E R
nieee, on ja wyprzedzil, a potem dopiero torowal jej drogeAdamXXL pisze:był taki kozak, który chwalił się, że torował drogę karetce na sygnale jadąc przed nią .....
dla zainteresowanych: http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=28445
proponuje zwrocic uwage na ostatni post, powalil mnie
czyli jestes glupi, bo nie uczysz sie na wlasnych bledach. zenada stary.. i tacy ludzie maja gsi. pozostaje cieszyc sie, ze wlasnie jest remontowana i nie bedziesz nia troche jezdzilgejzer6 pisze:przez moje manewry leżałem kilka razy w rowie bez udzialu innych samochodow zniszczenia dawaly troche do myślenia ale i tak pozostaje przy swoim

- !markos
- M A S T E R
gejzer6 pisze:jechalem w terenie zabudowanym 127km/h i nie miałem pasów (jak zawsze)Teraz sobie tak myśle że jak bym jechal Corsą to troche jeszcze szybciej
gejzer6 pisze:nie jestem kozak bo już kilka razy się przejechalem i wiem że nie mam mocnych
gejzer6 pisze:po prostu lubie szybko jeżdzić i jeżdze mimo tego żę przez moje manewry leżałem kilka razy w rowie bez udzialu innych samochodow zniszczenia dawaly troche do myślenia ale i tak pozostaje przy swoim
tak sobie czytam i czytam i mysle stary, ze powinienec juz zaczac leczyc to rozdwojenie jaznigejzer6 pisze:do Corsy mam respekt bo moje ostatnie auto mialo połowe tej mocy a jest to różnica i nie chcial bym rozwalić mojego autka