Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
!markos pisze:to sa jakies sruby/nakretki? wystarczy rozkrecic, podlozyc np. aluminiowe bloczki i skrecic na dluzszych srubach? duzo z tym roboty? poza oczywiscie zdjeciem obudowy stacyjki
Po co wogóle obniżanie kolumny kierownicy? lepiej chyba jak ręce bardziej są w górze i łokcie dalej są od tułowia....
!markos pisze:jasne, szczegolnie w sytuacji, kiedy najwyzszy punkt kola kierownicy ma sie na wysokosci nosa
nic tak nie tlumaczy jak obrazek
czerwona linia zaznaczono poziom nosa
spoko już kumam troche się domyślałem, że w kubłach siedzi się niżej ale, że nie aż tak nisko. Po obniżeniu kolumny kierownicy zostaną tylko zegary przed nosem. Czy kiera nie bedzie zasłaniała obrotka i prędkościomierza ?
P.S. Markos jak były te większe mrozy nie marzłeś za mocno w aucie ? Sama blacha i tylko kubły ?
Ostatnio zmieniony 3 lut 2006, o 15:55 przez D12, łącznie zmieniany 1 raz.
no dobra.. wrocilem do domu, odpalilem jeszcze raz to zdjecie, ktore stunowal endo i.. i ponownie zjebalem sie z krzesla ze smiechu
oraz zajebiscie zimno to mi bylo jak mialem padniety termostat, teraz jest ciepelko juz po jakichs 15 minutach jazdy przed wymiana nie zdejmowalem cieplych rekawiczek
uwaga dosc trafna biorac pod uwage caloksztalt tworczosci killera, ale niech anonimowi goscie nie czuja sie zbyt pewnie, bo jako moderatorzy mamy podglad ip.. podglad jest na tyle sprytny, ze kojarzy ip z uzytkownikiem. reszte prosze dopowiedziec sobie samemu.
!markos pisze:uwaga dosc trafna biorac pod uwage caloksztalt tworczosci killera, ale niech anonimowi goscie nie czuja sie zbyt pewnie, bo jako moderatorzy mamy podglad ip.. podglad jest na tyle sprytny, ze kojarzy ip z uzytkownikiem. reszte prosze dopowiedziec sobie samemu.
a tego akurat nie należało ujawniać... oraz - dobrze, że temat Foxaro został oczyszczony
przyznaje sie bez bicia -to ja bylem krytykiem tworczosci killera-podtrzymuje zdanie a na przyszlosc-bede uwazal ale mi cos komp przeklamuje i nie zawsze sie loguje to camo bylo przy temacie droga dluga jest... ale tam piracik pomogl
Nie narzekajcie, w pierwszej wersji Markos mial lapki jak na swoim avatarze, wiec pakiet stylistyczny zostal dograny i teraz ma takie bardziej "normalne"
ooo fuckin shit .......... Endo niezły Picasso z Ciebie
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
no no Endo vel Kondzio widze ze doskonalisz umiejetnosci vt Kazdy chwali Ciebie za dobre vt ale mi sie wydaje ze troche za grube te lapki markosa te patyczki z avantara byly by idealne. Co do prac teodorka hmm to ciezko stwierdzic co to bylo na glowie balta plomienie czy rogi jedno jest pewne balt chcial mu wklepac za to
o fakk teraz widze paluszki jak u Edwarda nozycorekiego
Endo moze posuniesz sie dalej i zaczniesz furacza tunowac