przebieg modyfikacji czy przebieg samochodu ??K I L L E R pisze:To możę ustalić regułe, co i jak powinno się znaleść w pierwszym postcie w nowym dziale np. rok, pojemnośc, przebieg, modyfikacje, koszta, moc... itd.
Nowy dział "Nasze projekty"
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
K I L L E R
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
-
K I L L E R
- Nowy
- Kontakt:
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
poaco tam regulamin?!markos pisze:nie martw sie killer, nie ty bedziesz ustalal regulamin nowego podforum, ani nie porszak![]()
w zasadzie to chyba wiadomo kto go napisze, nie?
wystarczy jedna zasada zakladasz watek o swoim aucie i tyle
Jak juz gadalem z Piratem kilka watkow jest juz w technicznym wystarcz je przeniesc ztcp to "swoje" watki maja:
juhol,arts,kamilloo, foxaro, ty markosie (nowe markosowe gadzety), c20rsa, Kozzi...
Zreszta Piracik dostal juz male wytyczne ode mnie..
PS. musze klepac i klepac, drugie m-ce za markosem mi nie wystarcza
edit:
wilasciwie to chyba zapomnielismy podziekowac Sierakowi, ze pomysl wprowadzil w zycie
Było c14se
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
mam nadzieje ze dzieki temu iz moderatorami jest kto jest
to bedzie to czysto technicze podforum bez zadnych glupot i bzdur. sam PIURRR tuning HIPER POWER
@markos
zeby ci wladza do glowy nie uderzyla
Nie ma za co ... cala przyjemnosc po mojej stronie
@markos
zeby ci wladza do glowy nie uderzyla
staneq pisze:wilasciwie to chyba zapomnielismy podziekowac Sierakowi, ze pomysl wprowadzil w zycie
Nie ma za co ... cala przyjemnosc po mojej stronie
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
problem z przenoszeniem jest taki, ze przeniesc z innego forum moze tylko ktos, kto ma tam moderatora..
tak wiec piracie do roboty, a ja i tak pewnie nie bede mial co moderowac
ps.
faktycznie mi sie fury pomylily, ale to pewnie dlatego, ze mam w pracy popsuty monitor, ktory pokazuje tylko wybrane fragmenty obrazu
tak wiec piracie do roboty, a ja i tak pewnie nie bede mial co moderowac
ps.
faktycznie mi sie fury pomylily, ale to pewnie dlatego, ze mam w pracy popsuty monitor, ktory pokazuje tylko wybrane fragmenty obrazu

- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
tiaaa poprostu oczy sie przyzwyczaily do 22" w domu i jak masz mniejszy to sie gubisz!markos pisze:ps.
edit:
tak patrze na nowy dzial i jesli chodzi o regulamin to moze tylko bym zalecil aby nazwy topicow były wg schematu jakiegos np:
nick - ble, ble
Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Heh teraz wiekszosc ctm-u bedzie siedziala na projektach a nie na technciznym jak wczesniej... ;D
A ja mam 2,06 :PP blee
A ja mam 2,06 :PP blee
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/