noi akumulator sie wysrał :/
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
noi akumulator sie wysrał :/
wczoraj corsolot odpalił, pojeździłem po mieście odstawiłem go na miejsce z nadzieją, że dziś do roboty pojade autkiem
rano ojciec dostał telefon od znajomego, ze fura firmowa nie chce odpalić
poszlismy na parking odpalic autka, ojciec nie odpalana od 3 dni fieste a ja corse z rocznym akumulatorem bosha silver
. Tak wiec fietsa sobie odpaliła bez mydła a corsa tylko pare razy zakreciła silnikiem i sie wysrała
Fuck juz od rana spitolony dzień
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja dzis odpalilem bez zajakniecie. Wprawdzie za drugim razem ale nie przesadzajmy ... -26 przez cala noc robi swoje.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
a ja przypomnę aby nie zostawiać autka na ręcznym
wczoraj widziałem jak jeden dziadek AXem palił gumę przez całe miasto
tylnie koło miał zablokowane 
- Staneq
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
taaa Ja sie tego nauczylem na wlasnej skorze, jak pare lat temu zostawilem auto na wjezdzie do garazu na recznym i potem musial lezez w sniegu z suszarka do wlosow i jazdaAdamXXL pisze:a ja przypomnę aby nie zostawiać autka na ręcznymwczoraj widziałem jak jeden dziadek AXem palił gumę przez całe miasto
tylnie koło miał zablokowane
@Majk cos masz pecha do Bosha, najpierw swieca teraz aku, ja bym ta sprawe przemyślał..
Było c14se
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
no własnie po powrocie bede musiał sprawdzić jak to jest z tymkamiloooo pisze: majk a jakas gwaranacja na akumulatora nie dziala jak sie zesral??
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
K I L L E R
- Nowy
- Kontakt:
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
u mnie na szczęscie nie podejmuja tego typu polemiki bo i tak wiedzą, że sa na straconej pozycjiK I L L E R pisze: i jak zwykle wysnuła głupie teorie na temat co to da.
-
K I L L E R
- Nowy
- Kontakt:
Puki co auto jest wiadomo czyje, a każda próba tuningu, czy jakiejkolwiek zmiany czy montażu czegokolwiek, kończy się gadką "jak dostaniesz Corse, to będziesz sobie montował co chcesz, narazie ja ją jeżdże i chce aby tak pozostało, puki nie kupie nowego auta" bla bla bla. Także tuning zacznie się po otrzymaniu prawka, autka, dowodu i jeszcze kilku innych rzeczy, narazie pozostaje mi czytanie postów na tym forum i doraźne naprawy czyt. przez 13 lat wymiana akumulatora w zimie, reszta robiona jest w warsztacie. No i jeszcze dolewam płynów, ale już niedługo 
-
K I L L E R
- Nowy
- Kontakt: