Co sądzicie o tym programie, mi się wydaje troche sztuczne jak na realnia. Chociaż w Łodzi też bywa podobnie, a jakie jest wasze zdanie na temat tego programu ?

niektorzy juz widzieli ten wlasnie odcinekUhU pisze:Wiecie że w przyszłym tygodniu w Top Gear Jerremy będzie ścigał się w najdłuższym jak dotąd wyścigu po Europie i to samym Bugatti Veyronem ?

chwalipieta!markos pisze:niektorzy juz widzieli ten wlasnie odcinekUhU pisze:Wiecie że w przyszłym tygodniu w Top Gear Jerremy będzie ścigał się w najdłuższym jak dotąd wyścigu po Europie i to samym Bugatti Veyronem ?(w wersji oryginalnej, ktora polecam ze wzgledu na humor clarksona, ktory tak troche kulawo tlumaczy sie na polski..)
Ten corsolot wedlug TVNTurbo ma ponad 200 psleśnik pisze:NIe wiem czy widzieliście nową serie , klientka zgłosiła do programu syna jeżdżącego CA z silnikiem c20xe.
Było kilka filmów on board w jego wykonaniu .
Podobno w tuning samochodu włożył 15000 funtów, chyba każdy sobie przeliczy ile to złociszy.
Nieważne co ma ale jak tym jeździsleesh pisze:Ten corsolot wedlug TVNTurbo ma ponad 200 psleśnik pisze:NIe wiem czy widzieliście nową serie , klientka zgłosiła do programu syna jeżdżącego CA z silnikiem c20xe.
Było kilka filmów on board w jego wykonaniu .
Podobno w tuning samochodu włożył 15000 funtów, chyba każdy sobie przeliczy ile to złociszy.moze jednak c20let ? Albo sam uturbil xe :>