Dobre pytanie, bo albo plastikarz, robił uchwyty pod te konkretne kierunki albo poszło od groma i ciut ciut szpachli a na koniec wersja z przykręceniem poprostu do zderzaka(ale wtedy odstają, a sądząc po poziomie modyfikacji Pokla, tego nie zrobił).
Lamboo dory już widziałem w Golfie II, Hondzie Civic I i powiem wam że do Corsy najmniej pasują, przynajmniej w tym wydaniu, uważam że do Corsy bardziej pasują "drzwi otwierane pod prąd", takie klasyczne jak bryła Corsy A (jedynego słusznego samochodu

). Pozatym lusterka w stylu M3 też mi nie pasują do Corsolota mk.1, dlatego że są zbyt nowoczesne i krzykliwe do oldschoolowej bryły i jak dla mnie aż rażą, co innego "jaskółki" (takie malutkie psełdo rajdowe lusterka) albo lusterka z Manty. Ja osobiście to bym tablice z tyłu ładnie wkomponował w klape, albo w zderzak, ale nie podwieszał pod nim. I na koniec zapytam się co ten tył tak wysoko?
Czytając to możecie pomyśleć, że jestem całkowicie na nie, ale to tylko moja zazdrośc przemawia

Obrotek (o jejciu jejciu), kubełki, felgi, kierunki od Golfa, rozsuwany dach i taki ładny tłumiczek ala Mugen (taki jak mi się marzy, Carbonowy), i to by było na tyle z pierwszych spostrzeżeń