Nie wiem co by bylo jakbym nie mial folii na szybie, bo teraz sie wszystko trtzyma i mam nadzieje ze sie nie rozleci....
Pekla szyba.....;(
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Pekla szyba.....;(
Dzis rano wsiadlem sobie do autka... ruszylem w droge i nagle glosny huk... Patrze co sie stalo, co sie urwalo....
A tu cala tylnia szyba popekana na drobniutkie czesci...
Pekla sama z siebie....
Z zewnatrz jak sie patrzy to praktycznie nic nie widac, jedynie jak sie palcem przejedzie to mozna odczuc siakies odlameczki.... Od srodka wyglada jakby byla bardzo zamarznieta....
Nie wiem czym to moze byc spowodowane: mrozem (bylo tylko -3), naprezeniami siakimis, czy moze szyba byla z dupy....
Nie wiem co by bylo jakbym nie mial folii na szybie, bo teraz sie wszystko trtzyma i mam nadzieje ze sie nie rozleci....

- YAQB
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
moze ostro na wsteczym dawales i juz nie pamietaszkamiloooo pisze:nie ma mozliwosci zeby kamyczek...PETERS pisze:to może kamyczek jakiś poszedł ...![]()
A tak w temacie - co prawda szyba tylnia sie trzyma w ramie tylniej klapy, ale moze przy duzym mrozie dobrze bujnales calym samochodem na jakiejs nierownosci i poszla od naprezenia ... albo wlaczyles super mocne ogrzewanie
CTM #204
- geo022
- Swój
- Kontakt:
wiecie co-jesli to przypadke 1 na milion to szkoda ze nie ma tak z lotkiem
mialem dokładnie to samo w tamtym roku a zeby było tego mało jadąc wymienić tylną szybę pękła mi przednia i musiałem zmieniac dwie szybki (wydaje sie naciągane a jednak to prawdaa) -do tego sciemnilem tyl i w sumie przyapdek sprawil ze zostawiłem 600 zl w zakładzie ...
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
anowow pisze:... zdaje sie ze wariat mike popekal swoja (przednia) szybe slizgajac sie ostatnio gdzies po lodzi...
najblizszego Pilkingtona mam w skierniewicach i tam też będe chciał sie wybrać
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Kontakt: