NIE.
NIE WIEM.
czekam na Wasze opinie Panowie
pytanie ogólne ale jakże pomocne może się okazać.
ja(*) najchetniej takazijka pisze: otwieracie prezent urodzinowy i jaką kierownice Sparco chcielibyscie widziec.. Wy jako Samce.

Chyba sie nie zrozumieliśmy...D12 pisze:Zijka może coś na pudełku jest opisane jaka to kiera, jeśli jest z nabą to super mnie problemu z zakładaniem. Najlepiej cyknij fotek, wrzuć na forum to część napewno rozpozna co to
Ja bym sie ucieszylStaneq pisze:samica, lat powiedzmy 22, sylwetka smukła, dobre wyposazenie, mile widziana znajomosc jogi oraz kamasutry... brat sie napewno ucieszyzijka pisze:jeżeli ktoś z Was jednak wpadnie na jakiś lepszy pomysł urodzinowy dla Samca przed 30tką to proszę o pisanie.)))
![]()
![]()
brat sprawia wrażenie jakby samice nie istniały, poza mną i resztą sióstr bo na nas można się wyżyćKotlin pisze:Ja bym sie ucieszylStaneq pisze:samica, lat powiedzmy 22, sylwetka smukła, dobre wyposazenie, mile widziana znajomosc jogi oraz kamasutry... brat sie napewno ucieszyzijka pisze:jeżeli ktoś z Was jednak wpadnie na jakiś lepszy pomysł urodzinowy dla Samca przed 30tką to proszę o pisanie.)))
![]()
![]()
Jak by jeszcze umiala gotowac to juz w ogole luks
o matko.. informacje o silniku i kolach wydobede od niego.!markos pisze:206 - za malo informacji. silnik, kola, czy ma zapedy do rajdowania/scigania, czy poprostu robi sobie lansmobil na laski