endo pisze:a koledzy nie mecza sie tak przy ciagnieciu zwlok![]()
![]()
Sylwester '05
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
zadbalismy o Ciebie lepiej niż łódzkie pogotowieczester 1 pisze: jak byś mnie ciągnoł to bym miał kolana zielone
Ps. tak mi sie ptrzypomniało "czester ku.... przebieraj nogami "
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
no to wrazie jakby ktos wpadl kiedys w towarzycho i nie czail gadki, albo chcial zablysnac nowym tekstem to moze sie przydazijka pisze: Powinno się wtedy udzielać jeszcze instruktarzu z serii 'jedna noga w przód, druga dołącza.. '
http://www.toya.net.pl/~baner/Polski_Sl ... ijacki.doc
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
zijka
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Korzystając z okazji że jest temat pt Sylwester 2005, chciałabym zlożyć Wam wszystkim życzenia noworoczne. Aby nigdy nie brakowało w baku, aby wszelkie stuki, puki i złe warkoty omijały Wasze samochody, żeby kasy na tuning i całą tą zabawę było jak najwiecej, aby Was kochali, abyście podtrzymywali gatunek i tworzyli nowych maniaków samochodowych, abyście jak najrzadziej wypadali z drogi, toru itp. i żeby w 2006 roku szczesciło Wam sie jak najlepiej. Życzę Wam również abyście caly przyszły rok mieli bezkolizyjny w każdej dziedzinie swojego życia, nie tylko w samochodzie.
Pozdrawiam
zijka i jej potłuczona kochanka.
Pozdrawiam
zijka i jej potłuczona kochanka.
-Tu jest ograniczenie do 40.
-Tak?!
-A pani jechała 140.
-To tylko o 1 szybciej.
-Tak?!
-A pani jechała 140.
-To tylko o 1 szybciej.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
miałem wrzucić ten kawał tutaj ale w końcu wylądował tam : http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.p ... 726#797726czester 1 pisze: no nie wiem, tam chciaz łóżka rozłożone a ja sam musialem sie meczyc