Criters wrocil, pirat do innego dzialu przerzucil
CRITERS POWRÓCIŁ :))))
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
CRITERS
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
CRITERS POWRÓCIŁ :))))
Witam wszystkich starych i nowych klubowiczów. Wróciłem niedawno z Angli po prawie 8 miesiącach ostrej pracy. Oczywiście nie zapomniałem przywieść prezentu dla mojej małej strzały. Zakupiłem obrotomierz firmy Auto Gauge wyskalowany aż do 11.000rpm (fakt że nigdy nie zobacze wskazówki na końcu) ale zawsze chciałem taki mieć i jest. Oprócz tego a może przede wszystkim posiada ten obrotek SHIFT LIGHT z czego naprawde sie ciesze. I teraz do was prośba. Jak go podłączyć do silnika 1,4 16v skąd wziąć impuls???? Przypominam dla niewtajemniczonych że 1,4 16V nie ma cewki zapłonowej. Może spod komputera????? Jezeli tak to czy ktoś ma schematy elektryczne kostek od kompa?????? Dziękuje za pomoc a także wesołych świąt.
PS. Uległ zmianie mój nr. gg i teraz jestem dostępny pod 9907832
Pozdrowienia przesyła Criters
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Criters, brachu witaj wreszcie w tym bagnie.
Co do licznika- nie rośmeszaj mnie
robiłeś już nie takie mody przy corsie!! Podciągnij sobie od Digitala- najbliżej, najszybciej...... oj rozleniwiłeś się w tej Angli!!
Ale pewno już masz zaplanowane nowe mody, nie bądz taki- opowiadaj.
P.S. Nadal masz ten sam numer gg??
Co do licznika- nie rośmeszaj mnie
Ale pewno już masz zaplanowane nowe mody, nie bądz taki- opowiadaj.
P.S. Nadal masz ten sam numer gg??

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Re: CRITERS POWRÓCIŁ :))))
a mialo byc itbCRITERS pisze:Wróciłem niedawno z Angli po prawie 8 miesiącach ostrej pracy. [...] Zakupiłem obrotomierz firmy Auto Gauge wyskalowany aż do 11.000rpm

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Fajnie ze jestes Ziom
Tak jak kiedys nie bylem zadowolony ze wybrales kolor taki jak BB to teraz sie ciesze. Mojej juz nie ma
i teraz wchodze sobie na Corsa-A.pl i ogladam sobie twoje wyczesane foteczki ...
Moze jakis update'cik bys przygotowac na CA
Moze jakis update'cik bys przygotowac na CA
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Cena brutto: 849,00 PLN ale czego sie nie robi dla ukochanej corsuni!markos pisze:http://www.tuningbaja.pl/sklep/?search=2901
pierwszy wynik wyszukiwania na google
STOP Pijanym kierowcom