Mam słaby silnik w aucie ale chce się sprawdzic, co ważniejsze dojechać do mety. Na 95% jestem przygotowany, jeżeli wystartuje dam znać, postaram się aby została zrobiona fotorelacja z rajdu, poza tym zapraszam
22.10.2005 Rajd Prząśniczka (Łódź i okolice)
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
22.10.2005 Rajd Prząśniczka (Łódź i okolice)
22 pazdziernika odbedzie sie rajd Przasniczka w Łodzi na parkingu pod Carrefourem przy ulicy Szparagowej o godzinie 16. Przewidywalny czas zakonczenia to 2 w nocy.......Próby sprawnościowe beda odbywac sie na zamknietych parkingach w calym miescie.W rajdzie udzial moze wziasc kazda amatorska zaloga,ktora musi skladac sie z kierowcy i pilota.Jedynym warunkiem jest posiadaniewaznego ubezpieczenia OC,NWW,kaskow i oczywiscie sprawnego autka........ Zgloszenia przyjmowane sa do 19 pazdiernika,mozna ich dokonywac na sronie http://www.autoklublodz.pl ......Koszt wpisowego to 50zl....
Mam słaby silnik w aucie ale chce się sprawdzic, co ważniejsze dojechać do mety. Na 95% jestem przygotowany, jeżeli wystartuje dam znać, postaram się aby została zrobiona fotorelacja z rajdu, poza tym zapraszam
STOP Pijanym kierowcom
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: 22.10.2005 Rajd Prząśniczka (Łódź i okolice)
noi jak ?? dojechałeś do mety ?? jak było?? jakieś fotki sa ??D12 pisze:22 pazdziernika odbedzie sie rajd Przasniczka w Łodzi ....
Mam słaby silnik w aucie ale chce się sprawdzic
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert