Mike, czy mam jej sprzedac bana?GUMIS2000 pisze:pytanie ktore ja mam brzmi co ty tu robisz-=martee=- pisze:No prosze ile na tym forum może się człowiek dowiedzieć o zainteresowaniach włanego chłopaka![]()
![]()
![]()
![]()
I jego niby najbardziej dział techniczny interesuje![]()
Koniec tej naiwności![]()
![]()
![]()
Gumy, "gumki" oraz tajemnica smaru Majka spamera
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
buahaha, widze, ze poplyneliscie z tematem 
dzieki Pirat, wiedzialem, ze zauwazysz, ze temat jest jeszcze nie wyczerpany i nie mozna go zamykac
Martee, zebys Ty wiedziala co Minio na gg wypisuje

Gumis vel. Gumek, liczylem, ze wlaczysz sie bardziej aktywnie w dyskusje i zapodasz jakies ciekawostki
, a Ty tylko o tym modzie i modzie.. 
znalazlem jeszcze pare ciekawych gum:
Staneq, jako prawdziwy orzel wermachtu polecam na lato..

Kurbat, rozkminiony do bolu

jest tez cos dla prawdziwych Pieskow hauhauuu

Mike, niewielki cialem, wielki dusza czyli..

Moja nowa ksywka, snowman

jest tez cos dla przyszlych tatusiow, gumka typowo sportowa, zdecydowanie na krotkie dystanse, perforowana

dzieki Pirat, wiedzialem, ze zauwazysz, ze temat jest jeszcze nie wyczerpany i nie mozna go zamykac
Martee, zebys Ty wiedziala co Minio na gg wypisuje
Gumis vel. Gumek, liczylem, ze wlaczysz sie bardziej aktywnie w dyskusje i zapodasz jakies ciekawostki
znalazlem jeszcze pare ciekawych gum:
Staneq, jako prawdziwy orzel wermachtu polecam na lato..

Kurbat, rozkminiony do bolu

jest tez cos dla prawdziwych Pieskow hauhauuu

Mike, niewielki cialem, wielki dusza czyli..

Moja nowa ksywka, snowman

jest tez cos dla przyszlych tatusiow, gumka typowo sportowa, zdecydowanie na krotkie dystanse, perforowana

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
O Danielu i jego Zlotku bylo tu juz kilka razy wspominane. Artsik zna tego typa chyba i o ile sie nie myle, to tam jezdzi Wowowy zderzakkozzi pisze:chciałem zapytać czyja jest ta złota Corsa B opisana w nowym GT??
Ot taka porcja plotek
No baEndo pisze:dzieki Pirat, wiedzialem, ze zauwazysz, ze temat jest jeszcze nie wyczerpany i nie mozna go zamykac icon_lol.gif icon_wink.gif
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
a to co za offtopicStaneq pisze:dajcie jakies foty tej zlotej, bo nie mam nowego GT
pisz lepiej co na zime chcesz kupić
small dragonendo pisze:Mike, niewielki cialem, wielki dusza czyli..
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert