Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
kristo pisze:...wielkie otwarte usta które pochłaniają prędkość
i masakryczna ilość much itp ... smacznego
buahahahahahahahaha
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
bueee co za totalny shit, co oni zrobili tej Corsie..
btw. po gliwicach ponoc jeździ Octavia "podrasowana" na Audi kumple polują na nią z cyfrkiem, bo ztcs (z tego co slyszałem ) ponoć też to niezła rzezba w gownie
na 3 zdjeciu wyglada bardzo agresywnie ,mi sie podoba ,lepiej jakby nie bylo znaczka!Kazdy ma swoja interpretacje tuningu, o gustach sie nie dyskutuje
Ciekawe jak wyglada na zywo.
Widzialem juz wiele bardzo zdupionych cors, a ta do nich nie nalezy.
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
wypindolic znaczek audi bo to rzeczywiscie profanacja, no i ten chrom dookola grila tez wypierdut
i caukiem caukiem korsa wywolujaca skrajne emocje, ale mi taki gril na caly przod sie nawet podoba tylko nie wiem czy przy korsie akurat
nie pograzam sie ,po prostu takie jest moje zdanie!
Tak jak mowi El-studento!!!!
Czy kazda corsa musi byc taka sama ??Zawsze te same zderzaki i wogole ,kazda ma to samo co 2 ,i pewnie wlascicielowi tez sie to nie podobalo dlatego zrobil cos oryginalnego!!!
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Między siedzeniami wydaje mi się, że jest pilot zdalnego sterowania do masażu foteli hehe nie zdziwił bym się jakby tym mógł poza latynosem mieć Turek. Ale kurka ludzie wiedzą jak można nawet japończyka zepsuć