Pozdro :]
II Miejsce w Car Audio w Skarbmierzu
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Matex
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
II Miejsce w Car Audio w Skarbmierzu
Witam musze sie pochwalic bo Bratu sie nie chce :] Wiec tak zajol II miejsce w Car Audio w Skarbmierzu :] a tak niewiele braklo do I
teraz nie wiem dokladnie ale wiem ze mial 134.4 a ten co wygral mial 134.6 lub 8 a bylo tak blisko
jednoczesnie zakfalifikowal sie do Mistrzostw Polski :]
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: II Miejsce w Car Audio w Skarbmierzu
no to gratulacjeMatex pisze:Witam musze sie pochwalic bo Bratu sie nie chce :] Wiec tak zajol II miejsce w Car Audio w Skarbmierzu :]
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Matex
- Nowy
- Kontakt:
Siemka dam wam pare fotek :]

Pozdro all[/url]
Opis:
Przód:
Głosniki: w drzwiach DLS R6A w slupach Gwizdki DLS
Bagaznik: Glosnik Earthquake DB 12 do tego wzmacniacz Earthquake 400TX przednie glosniki napedzane wzmaczniaczem Blaupunkta
Kable: DLS :]
calosc zostala wykonane z materialu mdf :] jak zabudowa tak i panele w drzwiach a gwizdki w slupkach z tzw:szpachla :]
Pozdro all[/url]
Opis:
Przód:
Głosniki: w drzwiach DLS R6A w slupach Gwizdki DLS
Bagaznik: Glosnik Earthquake DB 12 do tego wzmacniacz Earthquake 400TX przednie glosniki napedzane wzmaczniaczem Blaupunkta
Kable: DLS :]
calosc zostala wykonane z materialu mdf :] jak zabudowa tak i panele w drzwiach a gwizdki w slupkach z tzw:szpachla :]
-
Basista
- Swój
- Kontakt:
Te tweetery to UP1C Dls-a
Fridek napisał :: sie ino pochwal kto pomagał w zdobywaniu pucharków bo browara jeszcze nie dostałem :: tak tak jak bym mógł zapomniec ze bardzo wielki wkład w to wszystko ma mój bardzo dobry kolega Arkadiusz (Fridek)
:):)
Powiem jeszcze ze przez zime sie wiele zmieni prawda Arek
:)
A tak nawiasem mówiac to jeszcze wszystko nie zostało zkonczone z dopracowaniem szczegółów włącznie
Fridek napisał :: sie ino pochwal kto pomagał w zdobywaniu pucharków bo browara jeszcze nie dostałem :: tak tak jak bym mógł zapomniec ze bardzo wielki wkład w to wszystko ma mój bardzo dobry kolega Arkadiusz (Fridek)
Powiem jeszcze ze przez zime sie wiele zmieni prawda Arek
A tak nawiasem mówiac to jeszcze wszystko nie zostało zkonczone z dopracowaniem szczegółów włącznie
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
super sprawa! tez kiedys sie zastanawialem czy nie isc w caraudio, niestety predkosc wygrala. Gratuluje sukcesow. Az milo popatrzec, a posluchac pewnie jeszcze lepiej!
sorry za smietnik ale:
1. Sopel mozesz zmienic podpis bo ponad 200kB to troche przegiecie... nie to ze4bym sie czepial ale niektorzy nie maja kosmiczych laczy...
2. Basista mozesz mi na prv napisac czym masz zrobiona deske?
sorry za smietnik ale:
1. Sopel mozesz zmienic podpis bo ponad 200kB to troche przegiecie... nie to ze4bym sie czepial ale niektorzy nie maja kosmiczych laczy...
2. Basista mozesz mi na prv napisac czym masz zrobiona deske?

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Sadzac po markowych nalepkach musi grac bardzo przyjemnie!
Fajnie, ze mamy Corse z rozbudowanym audio w klubie. A do tego jeszcze 2.0 i robi pssst
Jednak jesli chodzi o wykonanie, to mi sie nei podobaja niedociagniecia przy slupkach i ze bagaznik nie jest jeszcze wykonczony stylistycznie.
powodzenia i kolejnych pucharkow Adi!
btw: faaaajna gleba
Fajnie, ze mamy Corse z rozbudowanym audio w klubie. A do tego jeszcze 2.0 i robi pssst
Jednak jesli chodzi o wykonanie, to mi sie nei podobaja niedociagniecia przy slupkach i ze bagaznik nie jest jeszcze wykonczony stylistycznie.
powodzenia i kolejnych pucharkow Adi!
btw: faaaajna gleba