Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arts pisze:o jaaaa... slazacy to chyba maja zgola inny poglad na tuning
ejjjj nie slazacy bo sądząc po rejstracjach tych aut to oni wszyscy z jakis wiosek..i ja bym nie generalizowal ze slazacy bo nie chcialbym polemizowac z gustami stolicy
oczywiscie nie mowie o ctm'owcach
Jak zawsze bede ;D
Do tego terminu jest duzzo czasu wiec prosze Was wszystkich aby ten termin sobie zaklepac !!!!Bo wielu z nas chyba juz zapomnialo o CTM-ie i spotach na Slasku!!!
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Dla zainteresowanych: do niedzieli trwają Międzynarodowe Targi Katowickie AUTOSALON 2005. W niedzielę odbędzie się zlot pojazdów dziwnych, car audio, tuning.
pytanko -kogo jeszcze corsa podjezdza czasem pod wydzial Transoprtu Polibudy w Katach?
bo dzis stala niedaleko mnie -granatowa seria ze zderzakiem GSI rejestracja jeszcze z tych starych KAO poczatek...
Tak, to byłem ja
Wracam do tego co pisałem wcześniej: będzie ktoś na MTK ?
Gdyby było nas więcej można by się wbić do środka i ustawić.
Samemu mi się nie chce
Siemka
nie wiem czy ktos z was wie ale jutro sa Targi w katowicach oczywiscie nie moze nas tam zabraknąc i reprezentowac CTM-u :d Ja i Adi bedziemy na 100% pozdro :]