badajcie to cacko
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
w zadnym badz razie, tyle, ze kazdy producent ma inne technologie i sposoby wytwarzania aut, wiec pewnie wiecej sie dowiesz od ludzi zajmujacych sie bezposrednio skodami, a takich miejsc jest pewnie sporo.b4db0y pisze:każdy kto nie ma błyskawicy na masce swojego wozu jest tutaj persona non grata...
A co do avatara to Ty nie czujesz sie zniesmaczony jesli napisze, ze czytajac ten post pokazales wlasnie, ze jestes glupkiem/burakiem czy co tam wolisz?
No i tylko o to mi chodzilo

- sopel358
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
b4db0y pisze:człowieku, jakbys mnie przeczytał do końca to wiedział bys ze mi chodzi o porady w rozumieniu ogólnym a nie konkretnie do mojego auta. ja pitolę, wiem gdzie są strony tylko o skodzie i czytam je próbując się czegos dowiedziec. nie będę dalej się nad tym tematem rozwodził, bo czuję ze każdy kto nie ma błyskawicy na masce swojego wozu jest tutaj persona non grata...
chlopie wyluzuj troche nie chodzilo mi o to zebys sie z tad wynosil czy cos siedz sobie czytaj pisz co chcesz forum jest dla wszystkich
chodzilo i o to co napisal endo