Dywagacje na temat forum/modów
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A Pan mądraliński chyba powienien wiedzieć że nie mam takich uprawnien aby dawać komuś mody na forum.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
tu popre markosa..fakt ze forum ma 4 modów ale tak naprawde za moda robisz tylko Ty Sierak, a nikt chyba nie wymga od Ciebie aby wszysko bylo na Twojej głowie..moze czas aby mafia przemyslala sprawe wydaje mi sie ze dodatkowy jeden mod (ale wybrany z osob faktycznie śledzących forum) nie zaszkodzi, a raczej wyjdzie na korzyść.
Ja nie mowie ze to ma byc markos, mozna zrobic "wybory"..
To tak odemnie, nie wiem jakie sa układy co do forum,ale...
Ja nie mowie ze to ma byc markos, mozna zrobic "wybory"..
To tak odemnie, nie wiem jakie sa układy co do forum,ale...
Było c14se
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
http://www.forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=46418
po wyslaniu przezemnie kartki , za jakies pol godzinki zostal zamkniety, ja nie mowie ze ja wysylam kartke o jakis temat, ale np o taki poprostu zauwaze i wysylam i modernator robi z tym co chce albo zamyka , albo nie zauwaza bo w necie nie siedzi, jeszcze ten to samo co poprzednio
http://www.forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=46386
po wyslaniu przezemnie kartki , za jakies pol godzinki zostal zamkniety, ja nie mowie ze ja wysylam kartke o jakis temat, ale np o taki poprostu zauwaze i wysylam i modernator robi z tym co chce albo zamyka , albo nie zauwaza bo w necie nie siedzi, jeszcze ten to samo co poprzednio
http://www.forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=46386
tja nastał czas spokojnego kombi...
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
ja tez , ale co ja moge...!markos pisze:ok, to mamy juz 2 tematy.. nie za wiele![]()
swoja droga ja to bym takie gowno kasowal, a nie zamykal, zeby zasmiecalo forum..
jak ostatnio szukalem w archiwum info to zeby cos znalesc to naprawde trzeba sie naszukac bo powaznie jest mnostwo takich tematow jak te co wyzej wymienilem, albo typu: Pomocy, help itd
tja nastał czas spokojnego kombi...
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Nie no Markos, poczekaj. ja mysle, ze taka dyskusja o moderowaniu forum jest potrzebna i jak juz tu zrobilismy burdel, a temat i tak za kilka dni spadnie, to nie tworzmy nowego topiku...
Ja oczywiscie wszystko rozumiem, ze chlopaki nie maja czasu. To jasne, ze kazdy dorosleje (bo zycie nie polega na siedzeniu 24h na forum), ma coraz wiecej obowiazkow i nie ma czasu moerowac forum. To zrozumiale! Jedynie Sierako od czasu do czasu stara sie zaprowadzic tu porzadek. Ale oprocz Kuby mamy praktycznie 3 martwych moderatorow.
Dlatego uwazam, ze trzeba dac szanse komus innemu, zeby nie byly to dozywotnie funkcje...
A kiedy bysmy sobei juz wybrali nowych "streczycieli", mozna zglosic do bossa f.t.i.pl, zeby pozmienial to i owo i tyle
pozdro!
Ja oczywiscie wszystko rozumiem, ze chlopaki nie maja czasu. To jasne, ze kazdy dorosleje (bo zycie nie polega na siedzeniu 24h na forum), ma coraz wiecej obowiazkow i nie ma czasu moerowac forum. To zrozumiale! Jedynie Sierako od czasu do czasu stara sie zaprowadzic tu porzadek. Ale oprocz Kuby mamy praktycznie 3 martwych moderatorow.
Dlatego uwazam, ze trzeba dac szanse komus innemu, zeby nie byly to dozywotnie funkcje...
A kiedy bysmy sobei juz wybrali nowych "streczycieli", mozna zglosic do bossa f.t.i.pl, zeby pozmienial to i owo i tyle
pozdro!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@markos
Nie ma mnie owszem bo czasami i ja mam prawo do odpoczynku ... nie na każdą twoją wypowiedz na forum musi być od razu reakcja ... chyba nie tędy droga ...
@all
Co do modów to rzeczywiście praktycznie zostałem sam na placu boju.Flipper to już pod dawna nic tu nie robi i nie sądzę żeby zaczął, nie chce mi sie nawet z nim o tym gadać. Pooh też chyba ze dużo nie czyta, REN ma moda tylko na jednym podforum a ja staram się ile jestem w stanie ale sam wszystkiego nie obrobiam bo ani nie mam na to czasu ani czasem ochoty wgryzać się w Wasze zawiłości co kto komu powiedział. komu Markos znowu przysrał i czy oby napewno miał racje.
Kwestai wysyłania do moda informacji o postach. Od razu mogę odpowiedzieć ze to ja blokuje itp posty i nie jest to sporadyczna ilość jak przypuszcza Markos. Jeżeli ci się nudzi (mi nie) to szukaj sobie dokładnej liczby ... mi sie jakoś nie chce.
Jeżeli koniecznie chcecie kolejnego moda to:
- po pierwsze primo spytam się Flippera czy da sie to załatwić
- po drugie primo wybierzcie osobę która ma pełnić tą funkcję
Nie ma mnie owszem bo czasami i ja mam prawo do odpoczynku ... nie na każdą twoją wypowiedz na forum musi być od razu reakcja ... chyba nie tędy droga ...
@all
Co do modów to rzeczywiście praktycznie zostałem sam na placu boju.Flipper to już pod dawna nic tu nie robi i nie sądzę żeby zaczął, nie chce mi sie nawet z nim o tym gadać. Pooh też chyba ze dużo nie czyta, REN ma moda tylko na jednym podforum a ja staram się ile jestem w stanie ale sam wszystkiego nie obrobiam bo ani nie mam na to czasu ani czasem ochoty wgryzać się w Wasze zawiłości co kto komu powiedział. komu Markos znowu przysrał i czy oby napewno miał racje.
Kwestai wysyłania do moda informacji o postach. Od razu mogę odpowiedzieć ze to ja blokuje itp posty i nie jest to sporadyczna ilość jak przypuszcza Markos. Jeżeli ci się nudzi (mi nie) to szukaj sobie dokładnej liczby ... mi sie jakoś nie chce.
Jeżeli koniecznie chcecie kolejnego moda to:
- po pierwsze primo spytam się Flippera czy da sie to załatwić
- po drugie primo wybierzcie osobę która ma pełnić tą funkcję
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
hmm co do wyboru nowego moda mysle ze mozna by to dac propozycje osob a potem stwozyc ankiete gdzie by ludzie wybrali...
PS czemu świeży wątek o bemowie został zablokowany?
EDIT:
spoko Sierako, Ja tez mało spałem..oki znikam 3mcie kciuki bo ide wlasnie na obrone mgr
PS czemu świeży wątek o bemowie został zablokowany?
EDIT:
spoko Sierako, Ja tez mało spałem..oki znikam 3mcie kciuki bo ide wlasnie na obrone mgr
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2005, o 08:38 przez Staneq, łącznie zmieniany 1 raz.
Było c14se
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Sorry, mój błąd ... spałem dziś 3 godziny wiec wybaczcie.Staneq pisze:PS czemu świeży wątek o bemowie został zablokowany?
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie zrozumielismy sie, nie o to mi chodzilo. nie mowie o 24h obecnosci na forum, ale jestes tu doprawdy rzadko i ja to rozumiem, nie ma problemu. musisz sie jednak zgodzic, ze jedna przepracowana osoba to zdecydowanie za malo. tyle ode mniesierak pisze:nie na każdą twoją wypowiedz na forum musi być od razu reakcja ... chyba nie tędy droga ...

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To tak jak powiedziałem, wybierzcie kogoś z grona osób na forum i mianujemy go modem jak się Flipper zgodzi.!markos pisze:nie zrozumielismy sie, nie o to mi chodzilo. nie mowie o 24h obecnosci na forum, ale jestes tu doprawdy rzadko i ja to rozumiem, nie ma problemu. musisz sie jednak zgodzic, ze jedna przepracowana osoba to zdecydowanie za malo. tyle ode mniesierak pisze:nie na każdą twoją wypowiedz na forum musi być od razu reakcja ... chyba nie tędy droga ...