Czyli ja i kanapa lądujemy poza autkiem!markos pisze:jak nie na lotnisku to na generala maczka sie poscigamy
czas zacząć BEMOWO 17 wrzesnia 2005
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ej.. a http://www.de.map24.com/ juz nie dziala?
ustawka jest na parkingu na lewym luku na prymasa tysiaclecia w strone powazkowskiej (od gorczewskiej). naprawde ciezko nie trafic, bo to przelotowa 3-pasmowa ulica laczaca razem z mostem grota roweckiego obydwa brzegi wisly..
ustawka jest na parkingu na lewym luku na prymasa tysiaclecia w strone powazkowskiej (od gorczewskiej). naprawde ciezko nie trafic, bo to przelotowa 3-pasmowa ulica laczaca razem z mostem grota roweckiego obydwa brzegi wisly..

- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
wlaczylem te mape i droge do wawy pokazalo mi przez poznan a to chyba nie tedy sie jezdzi...!markos pisze:ej.. a http://www.de.map24.com/ juz nie dziala?![]()
ale moze plan warszawy jest oki...
[edit] bemowa tez cos nie chce mi pokazac...moze cos zle wpisuje....

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
wystarczy zmienic preferencje - zamiast najszybszej drogi wyswietlic sobie najkrotsza i juz masz droge przez bydgoszcz i torun...
lotnisko bemowo nie jest zaznaczone, ale widac takie ogromne puste pole na mapie warszawy zaraz obok powstancow slaskich na polnoc od ulicy piastow slaskich. ustawieni jestesmy na armii krajowej/prymasa tysiaclecia (nigdy nie pamietam gdzie zaczyna sie armii krajowej..) pomiedzy gorczewska a generala maczka/powazkowska. wszystko ladnie widac na mapie
parking, na ktorym jestesmy ustawieni tez jest zaznaczony pomiedzy zakretami na armii krajowej/prymasa tysiaclecia.
lotnisko bemowo nie jest zaznaczone, ale widac takie ogromne puste pole na mapie warszawy zaraz obok powstancow slaskich na polnoc od ulicy piastow slaskich. ustawieni jestesmy na armii krajowej/prymasa tysiaclecia (nigdy nie pamietam gdzie zaczyna sie armii krajowej..) pomiedzy gorczewska a generala maczka/powazkowska. wszystko ladnie widac na mapie