Nie podpięte wtyczki.
-
konrad_st-ce
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Nie podpięte wtyczki.
Myśle że w tym problemie może mi pomódz większość użytkowników forum a nawet wszyscy ze sprawnymi w 100%autami.Chodzi o to że jak odkręciłem te plastiki pod przednią szybą żeby dostać sie do znajdującego się tam filtra znalazłem tam dość długie kable z nigdzie nie podpiętymi wtyczkami.Jeden z nich idzie gdzieś w stronę akumulatora i tam jest właśnie zwinięty; drugi (dokładnie taki sam-z taką samą wtyczką-podwójną) znajduje sie bliżej zbiornika z płynem do spryskiwaczy.W tamtym miejscu nie idzie więcej kabli z takimi wtyczkami dlatego myśle że wystarczy sprawdzić gdzie coś takiego jest podpięte.Dzięki wielkie za pomoc.
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
zgadza się, jeżeli coś by nie działało to mógłbyś się zastanawiać a jeżeli wszystko jest ok to może to być na przykład jakiś przewód od klimy czy czegokolwiek czego nie ma w Twojej wersji wyposażenia 
ja u siebie ostatnio znalazłem przewody i kostki do podgrzewania siedzeń, którego oczywiscie nie mam
ja u siebie ostatnio znalazłem przewody i kostki do podgrzewania siedzeń, którego oczywiscie nie mam
-
konrad_st-ce
- Świeżak
- Kontakt: