Nie podpięte wtyczki.

Wszystkie informacje o elementach układu elektrycznego Corsy B.
ODPOWIEDZ
konrad_st-ce
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Nie podpięte wtyczki.

Post autor: konrad_st-ce »

Myśle że w tym problemie może mi pomódz większość użytkowników forum a nawet wszyscy ze sprawnymi w 100%autami.Chodzi o to że jak odkręciłem te plastiki pod przednią szybą żeby dostać sie do znajdującego się tam filtra znalazłem tam dość długie kable z nigdzie nie podpiętymi wtyczkami.Jeden z nich idzie gdzieś w stronę akumulatora i tam jest właśnie zwinięty; drugi (dokładnie taki sam-z taką samą wtyczką-podwójną) znajduje sie bliżej zbiornika z płynem do spryskiwaczy.W tamtym miejscu nie idzie więcej kabli z takimi wtyczkami dlatego myśle że wystarczy sprawdzić gdzie coś takiego jest podpięte.Dzięki wielkie za pomoc.
PETERS
Swój

Post autor: PETERS »

Po 1sze w jakiej corsie, mówsz chyba o B.
A po 2gie, nie sądzisz, że może to być do jakiegoś wyposażenia, którego ty nie masz w swojej wersji??
Po 3 może i coś się odpięło, ale jeżeli nie zauważyłeś żeby coś działało nieprawidłowo, tzn. że raczej to nie to.
Corsa A 1.2i 93r.

Obrazek
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek

Post autor: Aro »

zgadza się, jeżeli coś by nie działało to mógłbyś się zastanawiać a jeżeli wszystko jest ok to może to być na przykład jakiś przewód od klimy czy czegokolwiek czego nie ma w Twojej wersji wyposażenia :)

ja u siebie ostatnio znalazłem przewody i kostki do podgrzewania siedzeń, którego oczywiscie nie mam ;)
konrad_st-ce
Świeżak
Kontakt:

Post autor: konrad_st-ce »

no chyba że tak z tym że myślałem że jeśli czegoś niema to nie zakładają do tego zbędnych kabli.A wszystko raczej działa ok więc Was posłucham i nie będę drążył tematu.Dzieki.Narka
boxer
Nowy
Kontakt:

Post autor: boxer »

Uzupełnij profil to bedzie łatwiej kojarzyć usterke z autem.
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Układ Elektryczny”