wysylajcie do niego zgloszenia
CTM Asistance
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Hiv
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Śmiało możecie wysyłać bo szczerze przyznam, że nie ma tego za wiele...
Kilka rejonów Polski to czarne dziury
mastercode@o2.pl
Kilka rejonów Polski to czarne dziury
mastercode@o2.pl
Może znów corsa...
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
ja juz wyslalem moje dane 2x
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
OK.
Zrobimy więc to z tego co jest...
Zgłoszenia wysyłać na: mastercode@o2.pl z tematem: CTM
Na dzień dzisiejszy lista jest taka:
scotty
markos
porszak
hiv
m&m
kyniek
czester
klari
boxer
gobo
kamiloooo
joda
pirat
aro
qomo
adamxxl
endo
Jak widać osób niewiele, wiekszosc to warszawka, centrum i sląsk...
Poza tym niektórym pozmieniały się numery kom. wieć prosze o zrewidowanie danych...
Zrobimy więc to z tego co jest...
Zgłoszenia wysyłać na: mastercode@o2.pl z tematem: CTM
Na dzień dzisiejszy lista jest taka:
scotty
markos
porszak
hiv
m&m
kyniek
czester
klari
boxer
gobo
kamiloooo
joda
pirat
aro
qomo
adamxxl
endo
Jak widać osób niewiele, wiekszosc to warszawka, centrum i sląsk...
Poza tym niektórym pozmieniały się numery kom. wieć prosze o zrewidowanie danych...
Może znów corsa...
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a ja mysle, ze wakacje wlasnie sie skonczly, wiec temat assistance mozna odwiesic na kolejny rok. czekalismy czekalismy i lista sie wysrala, bo komus costam zginelo, a komus nie chcialo sie czegos przygotowac, a komus blebleble (wstaw co ci pasuje) i w efekcie mamy dupe maryni, a nie ctm assistance. proponuje wiec, zebysmy juz nie zawracali sobie tym dupy 

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
proponowalem swoj udzial w ogarnieciu assistance, moze gdybys przekazal to komus innemu (niekoniecznie mnie) i moze gdyby ten ktos (ponownie niekoniecznie ja) zajalby sie tym jak nalezalo ponad miesiac temu to mapka bylaby gotowa w polowie lipca tak jak mialo byc. milego dnia
ps.
co trzeba zrobic, zebys mogl powiedziec "zrobiles cos ciekawego na tym forum"? rozumiem, ze milion odpowiedzi w tematach technicznych, wieszanie instrukcji, screenow z tisa, zdjecia/filmy (wystarczy uwazniej czytac, zeby wiedziec, ze nie tylko c20rsa.com sie na nie zalapalo) i mapki dojazdowe na zlot nie podpadaja pod "ciekawe"?
w takim razie sory, ze zasmiecam to zaladowane po brzegi ciekawymi poradami i odpowiedziami forum swoja marna obecnoscia, ktora nikomu w niczym nie pomogla, wybacz, to sie wiecej nie powtorzy.
ps.
co trzeba zrobic, zebys mogl powiedziec "zrobiles cos ciekawego na tym forum"? rozumiem, ze milion odpowiedzi w tematach technicznych, wieszanie instrukcji, screenow z tisa, zdjecia/filmy (wystarczy uwazniej czytac, zeby wiedziec, ze nie tylko c20rsa.com sie na nie zalapalo) i mapki dojazdowe na zlot nie podpadaja pod "ciekawe"?

- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Kontakt:
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
wiesz jak dziala ludzki umysl zapamietuje te zle rzeczy, a o lepszych juz nie pamieta.!markos pisze:co trzeba zrobic, zebys mogl powiedziec "zrobiles cos ciekawego na tym forum"? rozumiem, ze milion odpowiedzi w tematach technicznych, wieszanie instrukcji, screenow z tisa, zdjecia/filmy (wystarczy uwazniej czytac, zeby wiedziec, ze nie tylko c20rsa.com sie na nie zalapalo) i mapki dojazdowe na zlot nie podpadaja pod "ciekawe"?
sory jeszcze raz ale bylo pozno w nocy i zjebany strasznie bylem poprostu ja nie mam czasu nawet dobrze usiasc na kiblu z gazeta, a co dopiero przygotowywac wypracowania na forum,
przekazalem sprawe hivowi i myslalem ze wszystko bedzie GI. Poprostu poruszyla mnie twoja wypowiedz w formie bezosobowej. Sorki jeszcze raz za moj napad idiotycznych nocnych wypocin
pozdrawiam

-
el-studento
- Nowy
- Kontakt:
temat padl?
pomysl dobry zeby zaczac zbierac na nastepne wakacje, nie bylo mnie na forum dlugo wiec sie nie dopisywalem
moja propozycja to nie robic "sezonowych" mapek tylko takie z danymi zbieranymi przez caly rok i aktualizowanych
zapytam nie hiva na gg czy podejmie dalej temat
@ markos moze i duzo zrobiles na forum ale zjebywac wszytkich i wszystko lubisz najbardziej
pozdr
pomysl dobry zeby zaczac zbierac na nastepne wakacje, nie bylo mnie na forum dlugo wiec sie nie dopisywalem
moja propozycja to nie robic "sezonowych" mapek tylko takie z danymi zbieranymi przez caly rok i aktualizowanych
zapytam nie hiva na gg czy podejmie dalej temat
@ markos moze i duzo zrobiles na forum ale zjebywac wszytkich i wszystko lubisz najbardziej
pozdr
CORSA A RULLES... tylko robic nie ma komu
-
el-studento
- Nowy
- Kontakt:
-
el-studento
- Nowy
- Kontakt:
-
el-studento
- Nowy
- Kontakt:
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Uaktualniona lista:
scotty
markos
porszak
hiv
m&m
kyniek
czester
klari
boxer
gobo
kamiloooo
joda
pirat
aro
qomo
adamxxl
endo
mariuszz1
geo022
balt
el-studento
kotlin
staneq
sopel358
Jeśli do niedzieli nic więcej nie wpłynie to wszystko składam do kupy
scotty
markos
porszak
hiv
m&m
kyniek
czester
klari
boxer
gobo
kamiloooo
joda
pirat
aro
qomo
adamxxl
endo
mariuszz1
geo022
balt
el-studento
kotlin
staneq
sopel358
Jeśli do niedzieli nic więcej nie wpłynie to wszystko składam do kupy
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2005, o 16:21 przez Hiv, łącznie zmieniany 2 razy.
Może znów corsa...