:0 :0 :0 :0
to mnie rozwaliło
na żywo to dopiero musi wygladać
nadkola v2.0
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- =JUHol=
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
powiem REN, że drugi już raz to piszę o tą samą rzecz (to nie moja sprawa, nie chce byc zlosliwy ani nic w tym sensie), ale 500zł za nadkole to naprawde jest cena z kosmosu - jak to czytam to az nie wierze że można tyle dać :0REN pisze:zrobione jest z wlokna szklanego, czas wykonania to tydzien, cena 500 za nadkole
i tak auto odstawiasz na jakis czas więc po koleżensku nastepnym razem sie odezwij, bo mam naprawde blacharza-artyste, ktory 4 nadkola ci zrobi za 400zł jeszcze lepiej od tych co są teraz... powaznie
Poza tym wygląda to super!!!!!!! Re5pect
a co sie dzieje z silniczkiem? na jakim modzie smigasz teraz?

-
REN
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
takie tutaj sa ceny, co ja na to poradze ... jak bym pojechal 20km za warszawe pewnie by mi ktos to zrobil za 100/sztuka ... jak szukalem rok temu lakiernika to odwiedzilem ich kilku i za pomalowanie samochodu tylko z zewnatrz ceny wachaly sie od 5000 do 7000 pln, podejrzewam ze Ty za ta kase pomalowal byc 3 samochody u siebie=JUHol= pisze:ale 500zł za nadkole to naprawde jest cena z kosmosu - jak to czytam to az nie wierze że można tyle dać :0
z silniczkiem nic sie nie dzieje, 220KM i sie turlam=JUHol= pisze:a co sie dzieje z silniczkiem? na jakim modzie smigasz teraz?
c20mboT