nadkola v2.0
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
REN
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
@kristo
bo najpierw plan byl taki zeby polakierowac te nadkola ktore zrobilem za pierwszym razem ale okazaly sie syfne wiec zostala polakierowana tylko buda i zabralem samochod
teraz zrobie nowe nadkola i pomaluje przod
@staneq
tak teraz combo bedzie czarne, dokladnie w kolorze antracytowym
a zaciski malowalem hammerite
bo najpierw plan byl taki zeby polakierowac te nadkola ktore zrobilem za pierwszym razem ale okazaly sie syfne wiec zostala polakierowana tylko buda i zabralem samochod
teraz zrobie nowe nadkola i pomaluje przod
@staneq
tak teraz combo bedzie czarne, dokladnie w kolorze antracytowym
a zaciski malowalem hammerite
c20mboT
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Tak jak przedmowcy - ZAJEFAJNIE
!!! great!
osobiscie gdybym juz tak przerabial combo to przerobilbym go na pick-up-a !!!!TO dopiero by wygladal + obnizenie masy
osobiscie gdybym juz tak przerabial combo to przerobilbym go na pick-up-a !!!!TO dopiero by wygladal + obnizenie masy
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
Tak wedlug mnie to klatka dla combo ,ok ,ale przy 300KM to juz moze miec ciezko z zagwarantowaniem bezpieczenstwa
,
Klatke zawsze mozna jakos ladnie schowac ,albo dac w samej kabinie.
Pomyslow jest wiele
,osobiscie strasznie widzialby mi sie pick-up niz combo ,tylko dlatego ,ze jest niby obnizone a dalej ten dach wystaje itd.
PICK-UP rulez i w dodatku jeszcze w takim stanie jak ma teraz REN to dopiero by byl wymiatacz !!
Klatke zawsze mozna jakos ladnie schowac ,albo dac w samej kabinie.
Pomyslow jest wiele
PICK-UP rulez i w dodatku jeszcze w takim stanie jak ma teraz REN to dopiero by byl wymiatacz !!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
i z niecierpliwoscia czekac kiedy combo zlamie sie wpol-=kLaRi=- pisze:Klatke zawsze mozna jakos ladnie schowac ,albo dac w samej kabinie
jesli z combo zrobi sie pikapa to klatka biegnaca z tylu do gornej czesci kabiny jest OBOWIAZKOWA...
samochod zostaje pozbawiony czesci konstrukcj trzymajacej bude w calosci i nie pozwalajacej jej sie zlamac..
to tak jakbys w corsie obcial tylna czesc dachu i nie polaczyl kielichow/tylu podwozia z reszta tak jak normalnie robia to slupki c..
myslisz ty czasem klari o czyms innym niz o laczu diagnostycznym w popsutym c20ne?

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
ale te "pikupy" są węższe z dołu a obcięte combo wyglądałoby jakby z tyłu ktoś basen dorobił. Oryginalna pikupa tak, cięcie combo nie.

-
REN
- Weteran
- Kontakt:
chcialem powiedziec, ze pick-up przedstawiony powyzej nie jest zrobiony na bazie combo a na bazie corsy, zupelnie inna konstrukcja tylnej czesci samochodu
ja napewno nie zamierzam sie bawic w ciecie budy, po za tym bardzo lubie bude w combo bo ludzie maja wieksze zdziwko jak ich dymam na drodze
@Staneq
schnie 4h, trzeba dac dwie warstwy wiec lacznie 8h
ja napewno nie zamierzam sie bawic w ciecie budy, po za tym bardzo lubie bude w combo bo ludzie maja wieksze zdziwko jak ich dymam na drodze
@Staneq
schnie 4h, trzeba dac dwie warstwy wiec lacznie 8h
c20mboT
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
..i to jest niezaprzeczalny atut Twojego samochodu, bo co sobie mysli ktos na drodze ee jakiś dostawczak na alu..a tu taki monster pod maskąREN pisze:... bardzo lubie bude w combo bo ludzie maja wieksze zdziwko jak ich dymam na drodze
REN pisze: schnie 4h, trzeba dac dwie warstwy wiec lacznie 8h
thx...teraz tylko wymyśle jaki kolor (bo sie wacham miedzy czerwonym,niebieskim,srebrnym,czarnym..itp
Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
Markos ty lepiej sie wez cos do roboty a nie gadaj ,ja juz cos zrobilem ,to ze padla uszczelka pod glowica to moze nie do konca moja wina :)dzis bedzie zrobiona ,a to ,ze debile w warsztacie w ktorym diagnozowalem auto tego nie wykryl to juz inna bajka.
Pomysl z combo->pick-up przyszedl mi do glowy w sekunde i nie myslalem o sprawach technicznych ,bo jak przeciez wiesz ,wszystko da sie zrobic!
Pomysl z combo->pick-up przyszedl mi do glowy w sekunde i nie myslalem o sprawach technicznych ,bo jak przeciez wiesz ,wszystko da sie zrobic!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe...