Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam! Pytanko mam takie - mam zamiar kupic springi apex -40mm.. Apex robi jeden model do wszystkich silnikow.. Orientuje sie ktos, jak bardzo siądzie przod na amorkach gsi? Czy ma ktos moze -40mm jakiekolwiek springi - jezeli moge prosic o foto, bede wdzieczny... Amorki mam zamiar wstawic inne w najblizszym czasie... Pozdro
PS. Markos, dzieki za info.. Żeczywscie w Anglii apex'y sa polecane...
No i znowu pech ... Odbieram Apexy a tu... Napis opel corsa excl. GSi .... A Apex pisze, ze do wszystkich modeli.. Dopiero na pudelku widnieje ow magiczny napis... W poniedzialek dowiem sie na czym bede nowym jezdzil... Moze zdecyduje sie po takich schodach na jakis komplet z amorkami.. ale to dopiero w poniedzialek...
No nareszcie... Jednak APEX'y.. TUV jest do 910kg nacisku na przednia os - czyli wporzo.. Po kontakcie bezposrednio z APEX'em gosc powiedzial, ze na pudelkach drukuja jeszcze stare oznaczenia i sie tym nie sugerowac.. Dokladnie te same springi sprzedawane sa pod innym numerem do ASTRY F 1,8 .. A uzytkownicy tych aut pewnie placa wiecej
Takze w czwartek zamieszcze foty jak siadla corsiawa..
Pozdro
Sorx, ale duzo pracy bylo i dopiero zajrzalem na forum.. Dzieki za pozytywne opinie.. Jezdzi sie fajnie o dziwo nawet nie jest tak bardzo twardo, oslona pod silnikiem sie spisuje - dopiero raz delikatnie otarla sie o jakas mulde.
PS. W przyszly tydzien jestem w warszawie na szkoleniu, takze mam nadzieje, ze ktos znajdzie chwile na "spota"...
to i ja poprosze o jakieś info to postaram się wpaść - tyle CC w jednym miejscu, bo pewnie Satan też wpadnie, to nie moge przegapić
tylko mój off-road będzie się głupio czuł przy waszych glebach, ale...
wiec tak: bede w serocku od srody w nocy do soboty wieczorem... Podjechac do wawy to nie jest dla mnie problem w razie co.. Jaki dzien proponujecie - ja bede dostepny w czwartek i piatek pewnie w okolicach 19-20 po szkoleniu.. Gdzie robimy spota?
Pozdro
AxiD pisze:wiec tak: bede w serocku od srody w nocy do soboty wieczorem... Podjechac do wawy to nie jest dla mnie problem w razie co.. Jaki dzien proponujecie - ja bede dostepny w czwartek i piatek pewnie w okolicach 19-20 po szkoleniu.. Gdzie robimy spota?
Pozdro
KUcze legionowo.
Kucze daleko mam, musze zobaczyc czy ksiegowy sie w corsie swieci, moze wola park tu moge nawet dopchnac corse.
Ustalcie jakis konkret termin i podajcie jak dojechac to sie zobaczy.(ULICE To se na mapae lukne)