Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
!markos pisze:
a tutaj mozecie sobie zobaczyc kolejne okrazenie, podczas ktorego wow majac najwyrazniej zly dzien bal sie pogonic fure na wiecej niz polowe jej mozliwosci http://c20rsa.com/trash_bin/kielce2.wmv (9.79mb)
Tomek- musisz potrenować przed miedzianką!!! Redukcja dopiero po wyjściu, ściaśnianie zakrętów, późny gaz...
bylo mega zajebiscie - po prostu takich dni chcialoby sie wiecej... pogoda, klimacik, tor... jezdzenia bylo co prawda malo... jak dla mnie za malo, bo bylem zdeka obsrany i nie potrafilem sie rozkrecic po paru kolkach, czego efekty zreszta widac.
zla slawa o tym torze zestresowala mnie i naprawde dala w kosc... ale nie ma tego zlego... przejechalem sie po duzej petli, taka mozliwosc nie zdarza sie czesto... i wiem doskonale ze moglem jechac szybciej, znacznie szybciej...
kristo: przed miedzianka widzimy sie jeszcze na alt w poznaniu. a na samej miedziance nie ma co - jedziemy do lasu!!!
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Nie bylo Bracie, nie bylo Ja ogladalem cale. Skupili sie na wyscigach, wynikach i na plonacym TT. Tylko jak byla relacja z wreczania pucharow, to przes sekunde bylo widac jakas srebrna fure z tylu... Honde moze... nie wiem
ufff......dobrze że mamy TVN Turbo i są w nim powtorki to się obejrzy
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Fajnie to wszytkich tych co byli na torze (wow markos oz bullitt i cała reszta ) , zjechał kometator :
teraz na torze pojawiły sie jakies samochody ale na 100% nie sa to
wyscigówki bo nie maja naklejek :lol: :lol: :lol:
Jak by ktos chcial zobaczyc jak to z zewnatrz wygladalo to prosze klinkac na link.Źródło forum streetracing
Swoja droga to faktycznie na tym filmiku(sredniej jakosci) widac ze markos z chcecia by polknol wowa.
[EDIT]
lipa.. kompletnie nic na tym filmie nie widac.. waszka slusznie napisal na forum, ze operator kamery dostal juz po glowie.. caly film jest na maxymalnym zoomie
Aprpos czrnej maski kolega zrobil sobie taka(mat) i fajnie wygladala przez pierwsze 2 miechy a teraz tragedia
Co do filmu to markosa i wowa jest widac dobrze tylko dwa razy, jakosc fakt marna.
A jest jeszcze jedno fajne ujecie dla automaniakow
Staneq pisze:PS.Markos fajny ten taśmex ale brak czarnej maski (-)
zmiana planow! czarnej maski i czarnych felg nie bedzie (tymczasowo pod stalusy nie chce mi sie jej zakladac.. zobacze, moze w weekend stestuje kal to wyglada)
ps.
niektorzy znaja juz moja nowa wizje zeby bylo trudniej podpowiem tylko, ze zrodlo inspiracji pochodzi prosto z toru, a dokladniej jest to srebdny pug 307 powozony przez dunczyka jana magnussena ciekawskich odsylam na google
@markos pogooglowałem i jestem bardzooo ciekaw coś Ty teraz wymyślił ...tak odemnie to torowego charakteru Twoja corsa nabrała by:
-do taśmexu jako dodatek, pojedyńcza pionowo postawiona wycieraczka
-duże szprychy
-dodatkowe wstawki innego koloru na srebrnym, tak jak w przypadku pugaa te granatowe stikery
Staneq pisze:-pojedyńcza pionowo postawiona wycieraczka
-duże szprychy
-dodatkowe wstawki innego koloru na srebrnym
taaa co ty?
wszystko pasuje, nawet kolor grafiki bedzie ten sam co na pugu
(moze za wyjatkiem wycieraczki, jesli juz to raczej napewno nie pionowo.. pomyslimy pozniej!)
ps.
dla tych, co im sie nie chce szukac. oto zrodlo nowej inspiracji: