Ta Corsiawa jeździ kołomnie też czasem
Tobie to tylko jedno w glowie zbokuGobo pisze:i puszczaliśmy sę okopirat pisze:o jaaa! Mijalem sie wczoraj z tym gosciem na Modlinskiej. fajna ta Corsa jest! Gosciu chyba tez sie Corsiawkami interesuje, bo ja patrzylem na jego fure, a on na moja![]()
w przeciwna strone jechalarts pisze:trzeba bylo go zwerbowac a nie tylko wymienic spojzenia
A Ty co sobie jajca robisz?Zazdrosny ze byla lepiej zglebowana niz Twoja co?arts pisze:z przodu czy tyluUcHO pisze:Postaram sie zrobic zdjecia to zobaczysz
p.s.
nie martw sie, mialem wieksza niz u Ciebie u mnie kolo sie chowalo w nadkole przy profilu 45![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj nie bym byl taki pewny u Artsa kolo nie chowalo sie w nadkole przy profilu 45satan pisze:Chyba nikt nie ma tak zglebionej jak Artszgubek pisze:A Ty co sobie jajca robisz?Zazdrosny ze byla lepiej zglebowana niz Twoja co?
no mam jearts pisze:no ja nigdy nie mialem takiego balona jak 45hmmm zazdroscil dobre chociaz nie powiem wziol bym te spreznyki od ucholca zdaje sie ze teraz ma je kozzi wiec jeslima za nisko to mozna by zrobic jakis dill
glebex bedzie nowy jak dojda wreszcie dystance