Ja pierd...mam dosc tej fury !!!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
krisso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja pierd...mam dosc tej fury !!!
COMA-PIERWSZE WYJŚCIE Z MROKU !!!!!!!!!!
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
uuu zawor Ci poszedl - uderzaj do markosa - chyba ma fajna glowice...(chyba pasuje)
a co do samochodu...naprawde Ci sie nie dziwie - ja kilka razy mialem takie zalamianie i nie dziwie sie ze sie denerwujesz...moja corsa tez sie psuje i naprawde odprowadznie ja do tekigo stanu kosztowalo mnie wiele nerwow i kasssy....powoli do wszystkiego sie dojdzie
a co do samochodu...naprawde Ci sie nie dziwie - ja kilka razy mialem takie zalamianie i nie dziwie sie ze sie denerwujesz...moja corsa tez sie psuje i naprawde odprowadznie ja do tekigo stanu kosztowalo mnie wiele nerwow i kasssy....powoli do wszystkiego sie dojdzie
corsa A & Audi S3

-
UhU
- Nowy
- Kontakt:
Jak uwielbiasz Corse to może sprzedaj tą a kup inny egzemplarz (chociaż i tak nie będziesz miał pewności że nie jest jeszcze gorszy) może A GSi ?
A jak nie czujesz potrzeby jeżdżenia wyłącznie Corsą to może zmienić na inne auto...jest dużo fajnych furek. Tylko szkoda wybywać z takiego klubu bo ludzie tutaj są naprawde spoko 
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Łączę się z Toba kris w żałobie ale prosze nie pisz pier... w nazwia posta ... dzięki z góry.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Re: Ja pierd...mam dosc tej fury !!!
Hmmm... U mnie to normalkakrisso pisze:Moje 1.4 opier...ilo 1,5 l oleju przez 2400km
Może znów corsa...