Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
kamilooo skorzystam aby nie zakladac nowego topicu.
Mam taka zagadne, wiedzac ze wlasciciela nie ma na necie wklejam te zdjecia i mam pytanie, czyja to corsa? Na osobe ktora udzieli prawidłowej odpowiedzi czeka nagroda...
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
Kamiloooo - czad, trafiłeś z wzorem felgi do sylwetki. No i w ogóle piękną Corsa
A ja wczoraj wieczorem wracałem z Gdańska i przed Słupskiem trafiłem w sarnę: błotnik przygięty, atrapa, lewy reflektor z kierunkowskazem poszły się j...ć
Joda pisze:
A ja wczoraj wieczorem wracałem z Gdańska i przed Słupskiem trafiłem w sarnę: błotnik przygięty, atrapa, lewy reflektor z kierunkowskazem poszły się j...ć
kamiloooo bardzo fajne fele mnie sie bardziej na tych podoba niż na tych poprzednich felach że autko masz śliczne to już w innych postach pisałem pozdrawiam
amory raczej nie sa za miekkie.... na miejscu na sile mozna wlozyc jednego palca miedzy nadkole a opone... a jak sie jedzie jeszcze bardziej siada... wiec chyba amory nie mogly by sie wogole uginac zeby nie obcieralo