glof przymarzl do ziemi
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
glof przymarzl do ziemi
jak wiekszosc wie kant stoi nisko po odwilzy nzabieralo sie zroche glutow pod progami na drugi dzien to wszystko przyrazlo . gluty od progow przymarzly do ziemi . i jak tu teraz ruszyc auto zeby listew progowych nie oberwac macie takie problemy. tak mnie naszlo cos napisac bo juz dawno nic nie pisalem a tu jakas cisza
ps. stoi juz 3 dzien i czekaka az mroz pusci heheheeee
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
Re: glof przymarzl do ziemi
ja mam, ale zawsze po powrocie obchodze auto dookoła i skopuje zwisy póki miękkie_balt_ pisze: macie takie problemy.
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
ja mam, ale zawsze po powrocie obchodze auto dookoła i skopuje zwisy póki miękkie_balt_ pisze: macie takie problemy.
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Obrałem dokładnie taka sama metodęczester 1 pisze:ja mam, ale zawsze po powrocie obchodze auto dookoła i skopuje zwisy póki miękkie
Może znów corsa...
- Gobo
- Nowy
- Kontakt:
2.Sprzęgło
3.Pierwszy bieg lub wsteczny
4.Obroty około 4500 - 5000
5.I gwałtownie puszczasz sprzęgło
Powinno pomóc ale jeśli nie pojedzie za pierwszym razem to troche trzeba popchnąć lub zaczepić np pod jakiegoś konia (jakiś Chłop powinien coś takiego mieć). Jezeli się boisz sam wyjechać to prosisz jakiegoś kumpla , każdy z miłą chęcią powinien ci pomóc
Wyginaj śmiało ciało
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
polać benzyną i podpalić,tylko pamiętać aby wyciągnąć wcześniej gaśnice - może być potrzebna 
a jak to już nie pomoże to zostaje posypać solą
a jak to już nie pomoże to zostaje posypać solą