Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Na pewno pamietacie akcje zbieranie Liptonek na wozek inwalicki. Dlatego zwracam sie do was z goraca prosba. Znajoma mojego ojca kolegi z pracy zwrocila sie do Uni Lever Polska z podobna prosba o zasponsorowanie wozka inwalickiego dla swej niepelnosprawnej corki. Warunkiem jest uzbieranie 35 000 Liptonek(dla tych ktorzy nie wiedza o co chodzi sa to te karteczki przyczepione do sznurka herbat Lipton). Poniewaz pamietam skutecznoscpoprzedniej akcji licze ze i w tym przypatku nie pozostaniemy obojetni u da nam sie pomoc dziecku w potrzebie. Niestety nie znam narazie terminu do ktorego trzeba uzbierac w/w ilosc dlatego prosil bym o jaknajszybsza pomoc kazda ilosc sie przyda
Za wszelka pomoc dziekuje
P.S. Osoby ktore chca pomoc niech napisza na PW to podam adress na jaki mozna wysylac Liptonki
P.S.S Nie jest to zaden konkurs wiec prosze bez zadnych insynuacji
(Poniewaz nie chce uprawiac samowolki prosze moda o przyklejenie tego tematu w kazdym dziale)
Musze sie pochwalic poniewaz mam tego bardzo duza ilosc wiec jak jutro wroce z budy to napisze do ciebie Budzio Na PW wiec dam mi adres :] na ktory to mam posłac :]
a ja na ostatnia akcje zbieralem zbieralem i nie zdazylem wyslac wiec jak to znajde gdzie to wetknelem to wysylam przyslij adres ps. a myslalem ze sie zmarnuja