nr1.

nr.2

nr3

ale wirtualne uzasadnienie!markos pisze:wirtualny wlot do wirtualnego zasilenia wirtualnego high-performance dolotu do wirtualnego high-performance silnika.. nie uznaje takich form tuningu w przypadku, kiedy nie sa uzasadnione, stad moj glos na serie
stylistycznych? coś wiecejkamiloooo pisze: jest wiele innych ladniejszych rzeczy ktore mozna zrobic![]()
nie mam wspomagania wiec odpadapirat pisze:A moim zdaniem odloz kase, sprzedaj swoje felgi i wsadz wieksze i bedzie lepsza inwestycja!
taki wlocik to zrobią Ci tutajczester 1 pisze:najbardziej by mi zalezało na takim wlocie ale nie spotkałem takich u nas
Eeee to nie jest argument, ze ciezko. Ja tez nie mam wspomagania a jakos sobie radze. Wcale nie jest tak zle, jakby sie wydawalo. Mi sie jezdzi bardzo dobrze. Aro jezdzil, tez mowil, ze nie jest zle, pomimo ze sie przesiadl ze swojego wspomagania.czester 1 pisze: nie mam wspomagania wiec odpada
tylko szkoda że to w-wakozzi pisze: http://www.global-plast.otv.pl/global-plast/
no a na jakim rozmiarze jeździsz bo ja na 195 i tez jakoś mi idzie ale nie wyobrażam sobie wiecejpirat pisze:Eeee to nie jest argument, ze ciezko. Ja tez nie mam wspomagania a jakos sobie radze. Wcale nie jest tak zle, jakby sie wydawalo. Mi sie jezdzi bardzo dobrze. Aro jezdzil, tez mowil, ze nie jest zle, pomimo ze sie przesiadl ze swojego wspomagania.czester 1 pisze: nie mam wspomagania wiec odpada
Jak moja mama sobie radzi bez problemow, to Ty kawal chlopa sobie nie poradzisz?![]()