markos pyta o felgi :P
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
...coś mi chyba jakimś swapem pachnie markos
czyżbyś znalazł jakiś fajny silniczek?
Fele daruj nie są złe ale jak pisał ktoś wcześniej Twoje autko ma jakiś sytl tzn jest określone już w jakimś kierunku i tego typu felgi jakoś niezbyt widze na twoim autku ,może już lepiej jakieś stalówki o innym niż standardowy desingu
Fele daruj nie są złe ale jak pisał ktoś wcześniej Twoje autko ma jakiś sytl tzn jest określone już w jakimś kierunku i tego typu felgi jakoś niezbyt widze na twoim autku ,może już lepiej jakieś stalówki o innym niż standardowy desingu
Było c14se
- wow
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
zdaje sie ze w ulotce sa bledy... m.in. superturismo wrc nie wystepuje w rozmiarowce 14-18. z tego co wiem jest tylko 15 i 17.kristo pisze:To ja będę niedobry i pokaże co dostałem dzisiaj w Prince.
chyba ze program na 2005 rok tak sie ladnie wzbogacil o rozmiarowke...
bardzo ciekawi mnie to...
c20rsa, czlowieku meeen!
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
przykro mi ogromnie, ale musze was rozczarowac...
kupilem sobie przed chwila pewien niezbedny do powazniejszego dlubania gadzet i zostaje jednak na stalowkach
niewykluczone tez, ze niebawem zakupie sobie jeszcze cos fajniejszego pod maske, niz kupilem dzisiaj tak wiec.. kolka sobie odpuszczam juz w ogole i zostaje na stalufelgach
nie zapomne jednak o waszych glosach i bede pamietal, ze wybraliscie dla mnie numerek jeden
niebawem nowa ankieta w nowym temacie
bedzie to quiz wielokrotnego wyboru, w ktorym bedzie wiecej niz jedna prawdziwa odpowiedz, jednakze ze wzgledu na ograniczenia forum bedzie mozna udzielic tylko jednej odpowiedzi
kupilem sobie przed chwila pewien niezbedny do powazniejszego dlubania gadzet i zostaje jednak na stalowkach
niewykluczone tez, ze niebawem zakupie sobie jeszcze cos fajniejszego pod maske, niz kupilem dzisiaj tak wiec.. kolka sobie odpuszczam juz w ogole i zostaje na stalufelgach
nie zapomne jednak o waszych glosach i bede pamietal, ze wybraliscie dla mnie numerek jeden
niebawem nowa ankieta w nowym temacie
bedzie to quiz wielokrotnego wyboru, w ktorym bedzie wiecej niz jedna prawdziwa odpowiedz, jednakze ze wzgledu na ograniczenia forum bedzie mozna udzielic tylko jednej odpowiedzi

-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
No i okazało się że są 14 i to nawet na magazynie, jest błąd na stronie OZ.wow pisze:zdaje sie ze w ulotce sa bledy... m.in. superturismo wrc nie wystepuje w rozmiarowce 14-18. z tego co wiem jest tylko 15 i 17.kristo pisze:To ja będę niedobry i pokaże co dostałem dzisiaj w Prince.
chyba ze program na 2005 rok tak sie ladnie wzbogacil o rozmiarowke...
bardzo ciekawi mnie to...

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a to sie jeszcze okaze w zaleznosci od tego, czy swinka bedzie miala podmaskowe towarzystwo o pojemnosci 1.4, czy 1.6 litra
zalezy to takze od tego, czy silnik dostanie dolot, czy nie.. wszystko jeszcze przede mna
narazie to okazuje sie, ze wcale nie tak hop-siup latwo jest znalezc przyzwoite 1.6 16v w cenie nieprzekraczajacej 3500pln
zalezy to takze od tego, czy silnik dostanie dolot, czy nie.. wszystko jeszcze przede mna
narazie to okazuje sie, ze wcale nie tak hop-siup latwo jest znalezc przyzwoite 1.6 16v w cenie nieprzekraczajacej 3500pln

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
odgrzebuje bo przypomnialo mi sie... a 16 jest?kristo pisze:No i okazało się że są 14 i to nawet na magazynie, jest błąd na stronie OZ.wow pisze:zdaje sie ze w ulotce sa bledy... m.in. superturismo wrc nie wystepuje w rozmiarowce 14-18. z tego co wiem jest tylko 15 i 17.
c20rsa, czlowieku meeen!