Co Wy na to?? Są chętni??
Wyścig przez Polske
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
ThomasTsT
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Połowa (jesli nie wiecej) nie dojedzie bo po drodze sie zabije... jesli był by to film to zajebista opcja... ale nie sprawdzi sie w prawdziwym rzyciu... polska niema takich drog... dlamnie to P.. O.. P.. I.. E.. R.. D.. O.. L.. O.. N.. Y.. pomysł.....!!!!... jak byscie sie czuli gdybyscie jechali sobie spokojnie na wakacje a tu nagle z naprzeciwka zapitaka nawas KADET i wpierdziela wam sie w auto??... dlamnie kazdy kto by sie zgłosił na cos takiego to niedorosł do posiadania prawa jazdy i swojego auta.. takie jest moje zdanie...