Swoja droga nudza sie japonce
Metamorfoza Acura NSX ---> Ferrari F50
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Corstek
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Twierdzisz, ze wykonanie jest kiepskie??GUMIS2000 pisze:fajny pomysł i realizacja ale wykonie ................ nie bardzo
mała dbałość o szczeguły , ale fakt zajawka jest nie samowita !!!!!
I ze mala dbalosc o szczegoly??
Ja patrze na te zdjecia jeszcze raz i nie wiem czy szczegoly sa zachowane, ale wykonanie jest PERFEKCYJNE.
B x14sz
-
GUMIS2000
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
tak wystarczy popatrzeć i odrazu wiadać ze to jest przerosnietyCorstek pisze:Twierdzisz, ze wykonanie jest kiepskie??GUMIS2000 pisze:fajny pomysł i realizacja ale wykonie ................ nie bardzo
mała dbałość o szczeguły , ale fakt zajawka jest nie samowita !!!!!
I ze mala dbalosc o szczegoly??
Ja patrze na te zdjecia jeszcze raz i nie wiem czy szczegoly sa zachowane, ale wykonanie jest PERFEKCYJNE.
resoraczek dla dzieci gdzie proprcje sa zwalone :
lusterka
cała przednia szyba
wloty powietrza
i tak dalej juz lepiej by im wyszło przeró na testarose
bo to sa samochody o tej samej wysokosci
a tu roznica tych 15 cm daje po moich oczach .
pozatym jak do konca nie jestem przekonany czy to miała
być replika czy zajawka :)