Fajna kobitka.....:((((
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
arts pisze:z tego co sie orientuje ta kobitka ma o jedna rzecz za duzo, ale moze sie nie znam![]()
![]()
Za dlugie wlosy
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
to nie jest ta z tego programu na tvnie bo slyszalem ze to wlasnie o tego osobnika sie rozchodzi tylko ostrzegam zeby nie bylo ze nie mowilem !!! http://www.shemale.freeservers.com/victoria.html
Ostatnio zmieniony 10 sty 2005, o 15:29 przez kyniek, łącznie zmieniany 1 raz.
tja nastał czas spokojnego kombi...
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Dac mu dac mu, nie opieprzac sie z chamstwem
Ja mam to i kyniek moze miec,dawac kartki!!
Ja mam to i kyniek moze miec,dawac kartki!!
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila