a to dobrekyniek pisze:Chrystus w dresie pumy
[OT] zlodzieje
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
@Markos mowisz ze bys nie odkupił własnego auta...hmm Ja ci powiem tak no ok dostaje AC itd ale co w przypadku jak koles wrzucił w tego Passata mnowstwo pracy(bawil sie w tuning) i serca...no Ja nie wiem ale mi sie wydaje ze huj z kasą jeśli i tak nie dostaniesz 100% wartosci własne fury, a za twoją prace już ci nikt nie zwróci.
Żebyśmy sie dobrze zrozumieli to Ja ani nie neguje ani nie popieram, tylko stwierdzam fakty
@Kozzi
juz sam fakt jak ktos nazywa sie mafią mnie śmieszy
Bo niektorzy myśla ze jak jeźdzą rodupioną Bemką "3" czarną oczywiście to już są niby taka mafia hahahahahahha
Zwykłe bandziory, złodzieje poprostu element...
i bez urazy ale tekst typu chwalenie sie ze moj wujek siedzi w pudle to co to niby ma być..to jest powod do dumy czy jak?
Podziwiam ze mimo takiego podejscia ludzi chce ci sie jeszcze pracować Kozzi
Żebyśmy sie dobrze zrozumieli to Ja ani nie neguje ani nie popieram, tylko stwierdzam fakty
@Kozzi
juz sam fakt jak ktos nazywa sie mafią mnie śmieszy
Bo niektorzy myśla ze jak jeźdzą rodupioną Bemką "3" czarną oczywiście to już są niby taka mafia hahahahahahha
Zwykłe bandziory, złodzieje poprostu element...
i bez urazy ale tekst typu chwalenie sie ze moj wujek siedzi w pudle to co to niby ma być..to jest powod do dumy czy jak?
Podziwiam ze mimo takiego podejscia ludzi chce ci sie jeszcze pracować Kozzi
Ostatnio zmieniony 18 gru 2004, o 12:32 przez Staneq, łącznie zmieniany 1 raz.
Było c14se
- sierak
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
@Staneq
I właśnie dzieki takiemu podejsciu cały czas kradna furu ... że lepiej zaplaciż niż dostaż mniej niż jest warta. Porażka ...
A co do reszty do chciałbym zauważyć że prawdziwa mafia nie chwali się że jest mafia wieć proponuje sie troche pouczyc gangsterki
Napisał Ziomal z Pragi
I właśnie dzieki takiemu podejsciu cały czas kradna furu ... że lepiej zaplaciż niż dostaż mniej niż jest warta. Porażka ...
A co do reszty do chciałbym zauważyć że prawdziwa mafia nie chwali się że jest mafia wieć proponuje sie troche pouczyc gangsterki
Napisał Ziomal z Pragi
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
buahahaha toz to Ty bamber jesteś i trza Cie zamknącqomo pisze:ale jaja![]()
mnie sie boja na miescie bo mam najklejki "CTM"
ps: podyskutujmy jeszcze trochę, bo to dobry temat jest
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
kozzi
- Weteran
@MarioG3 powiem Ci że AC to jedno, a cena samochodu to drugie. Bo przeciez AC płacisz od wartości samochodu (czyli w moim przypadku wartość okolo 12tyś. zł.), a tylko w tym roku włożyłem w niego z 10tyś. zł. i co powiesz na to?? Niemówiąc już o wartości sentymetalnej 
Ale chyba nigdy bym się niezdecydował na zapłacenie jakich kolwiek pieniędzy za swój samochód złodziejowi
ale jakbym dopadł takiego gościa to............. chyba bym poszedł siedziec 

Ale chyba nigdy bym się niezdecydował na zapłacenie jakich kolwiek pieniędzy za swój samochód złodziejowi
ja teżqomo pisze:ale ja mowie powarzniekozzi pisze:buahahaha toz to Ty bamber jesteś i trza Cie zamknącqomo pisze:ale jaja![]()
mnie sie boja na miescie bo mam najklejki "CTM"![]()
![]()
![]()
ps: podyskutujmy jeszcze trochę, bo to dobry temat jest![]()
- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
Jak ja wkońcu okleje moją to też pewnie bede wzbudzał respekt na mieście wkońcu CTM to taka prawdziwa mafia jak z Sycylii a Flipper jest naszym Cappo di Tutti Fruttiqomo pisze:ale jaja![]()
mnie sie boja na miescie bo mam najklejki "CTM"
@MarioG3
to moze ja sprostuje jak potoczyła sie sprawa z tym Passatem:
otóż on zgłosił ze auto sie znalzło na Policji (zreszta wcześniej też informował ze złożono mu propozycje wykupienia, tyle ze Policjant powiedziale ze jedyne co w takiej sytuacji moze zrobic to powiedziec mu by nie wykupywał (poprostu w życiu nie jest jak w filmach ze ci zakladaja podsluchy na tel i jeździ wszedzie z toba ekipa anty terrorystow))
-gosciu ten załatwił równiez sprawe z ubezpieczycielem tzn oddał pieniądze które mu wypłacili poprostu sprzedał auto za które je kupił
-również przeszedł całą dorge formalno prawna aby auto ponownie zarejstrować
Jak pisałem wcześniej tylko przedstawiam fakty czy popieram?
Niewiem, musiałbym być w takiej konkretnej sytucji by sie wypowiadać
Edit:
Pozdrowienia MarioG3 Tigra to przecież siostra bliźniaczka Corsy (tyle że to bliźnięta dwu jajowe dlatego nie są jak dwie krople wody)
Ostatnio zmieniony 18 gru 2004, o 13:38 przez Staneq, łącznie zmieniany 1 raz.
Było c14se
-
kozzi
- Weteran
no i wszystko jasne
, tylko że koleś jest w plecy 15tyś.zł.
ja tak jak napisałem wyzej chyba nigdy bym się nie zdecydował na zapłacenie takim ludziom za moje autko
ja tak jak napisałem wyzej chyba nigdy bym się nie zdecydował na zapłacenie takim ludziom za moje autko
-
gregorix
- Nowy
- Kontakt:
Małe sprostowanie! Ja nikogo nikim nie straszę bo niby dlaczego miałbym to robić??? tylko napisałem że znam trochę te "inne" środowisko i wiem że w wielu przypadkach policja okazuje się bezradna i jeśli ktoś twierdzi że policja jest w stanie zagwarantować przeciętnemu obywatelowi 100% bezpieczeństwo to jest to bzdurą!
ps. a w którym momencie napisałem że jestem z mafii lub coś w tym stylu??? nie bardzo mogę znaleść.
ps. a w którym momencie napisałem że jestem z mafii lub coś w tym stylu??? nie bardzo mogę znaleść.
@@@CTM#288@@@
Corsa B C14SE
Corsa B C14SE
-
kozzi
- Weteran
Gregorix naprawde nie obraź się ale ja to tak odebrałem, bo pisanie coś w stylu "mogę zostawić samochód otwarty i isć spac spokojnie", "mój stryjek ma 32lata a 12 przesiedział w kiciu" to co to znaczy że masz dużo kolegów z branzy tak?? To ja Ci powiem że chyba znam więcej takich "ludzi z pod czarnej gwiazdy" niż Ty, lecz z pewnością nie są moimi kolegamigregorix pisze:Małe sprostowanie! Ja nikogo nikim nie straszę bo niby dlaczego miałbym to robić??? tylko napisałem że znam trochę te "inne" środowisko i wiem że w wielu przypadkach policja okazuje się bezradna i jeśli ktoś twierdzi że policja jest w stanie zagwarantować przeciętnemu obywatelowi 100% bezpieczeństwo to jest to bzdurą!
- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
może również nie do końca zrozumiałem co miałeś na myśli...jeden kitgregorix pisze:Małe sprostowanie! Ja nikogo nikim nie straszę bo niby dlaczego miałbym to robić??? tylko napisałem że znam trochę te "inne" środowisko i wiem że w wielu przypadkach policja okazuje się bezradna i jeśli ktoś twierdzi że policja jest w stanie zagwarantować przeciętnemu obywatelowi 100% bezpieczeństwo to jest to bzdurą!
Jestem drażliwy na te tamaty i tyle...
A co do skuteczności policji wiele osób gada (nie mówie o forum, ogólnie) że Policja nic nie robi itd..ale jak widzidzą cos podejrzanego to każdy wtedy mysli ee to nie moja sprawa i na Policja nie dzwoni, wieć skąd Policja ma wiedzieć że coś sie dzieje?
Może torszke odchodze do pierwotnego tematu ale najgorsza jest w tym kraju znieczulica i to mowie z wlasnej autopsji jak rok temu o 13-stej kolo przystanku autobusowego gdzie bylo ok.20 osob, napadlo mnie 2ch dresow i zajebali mi komorke...ludzie na przystanku byli podzielni na 2 grupy tych co patrza na niebo i tych co patzra na swoje buty...nie pomogl nikt a ja dostalem w ryj i starcilem telefon
PS. to jest jeden z najbardziej powaznych topicow odkad jestem na forum...moderatorzy beda z nas dumni albo nas zjebia ze to nie o Corsie
Było c14se
-
kozzi
- Weteran
tak mogę zostawić otwarte autko na nocarts pisze:kozzi tez zostawiasz fure otwarta z radiem na cala noc ?to tak jak u nas w Pruszkowie buhahaha
![]()
![]()
fajnie tam maciekyniek pisze:hehe Kolego z moich stron , nasze okolice pozwalaja na to ze mozesz jeszcze teczke kasy zostawic na siedzeniu....arts pisze:kozzi tez zostawiasz fure otwarta z radiem na cala noc ?to tak jak u nas w Pruszkowie buhahaha
![]()
![]()
-
kozzi
- Weteran
nie sądze u nas rządzi kto innyStaneq pisze:@kyniek załatw mi taką naklejke "auto służbowe mafii pruszkowskiej" wtedu nikt mi Corsy nie ruszy na śląskukyniek pisze:zapraszamy...
-
kozzi
- Weteran
Staneq pisze:no ale Czester mi nic nie zrobikozzi pisze:nie sądze u nas rządzi kto innyStaneq pisze: @kyniek załatw mi taką naklejke "auto służbowe mafii pruszkowskiej" wtedu nikt mi Corsy nie ruszy na śląsku