tak myślę kiedy ostatnio do pełna miałem zatankowane i wyszło że jak na wakacje jechałem gdzieś pod koniec sierpniaAro83 pisze:no ja niestety teżm&m pisze:ja nie pamiętam kiedy corsa była zatankowana na maksa
Neste tankowanie kartą i chyba problem - pytanie
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ja zatankowalem przed wczoraj na BP ,95 do pelna (45l z groszami) weszlo bo na oparach dojechalem i zaplacilem 171zl !!
((
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
Klari - w takim razie chyba na Waszym BP ktoś się bawił licznikiem-=kLaRi=- pisze:Ja zatankowalem przed wczoraj na BP ,95 do pelna (45l z groszami) weszlo bo na oparach dojechalem i zaplacilem 171zl !!((
z tego co wiem to do zbiornika 45l nigdy nie powinno wejść nawet równo 45l a co dopiero z groszami
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Ja wachy tankuje tylko za 30 czasem 50 PLN. Zeby tylko pompka była zalana 
A gazu to mam full juz za 58,77
Acha, co do jego jakości to zdecydowanie najlepszy jest na BP i Shellu z tym ze roznica w cenie jest tak duza ze nie pokrywa sie do ilosci wiecej przejechanych kilometrów! Pb98 na BP tez jest ok
A gazu to mam full juz za 58,77
Acha, co do jego jakości to zdecydowanie najlepszy jest na BP i Shellu z tym ze roznica w cenie jest tak duza ze nie pokrywa sie do ilosci wiecej przejechanych kilometrów! Pb98 na BP tez jest ok
Może znów corsa...
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
no gdzie?:)Aro83 pisze:to już wiadomo gdzie się kryje burżuazja CTM'uBudzio pisze:a ja 28 kazdego miesiaca![]()
![]()
ja na alu po tym jak mi zajumali to do dzisiaj stal 13" i to bez kolpakow
..::CTM#117::..