Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
@Satan jak miales najlepszy dritf obojestnie ja jakiej trasie ja mialem 568 na odcinku 7km na drodze napisz bo jestem Ciekaw iel osiagnales, caly czas staram sie zrobic 600 ale ciezko jest
sluchaj wpadasz do garazu--> world map--> i tam masz wyscigi ktorych jeszcze nie przejechales wybierasz ktory chcesz i jezdzisz az do 100%
uwaga mam konkursa byly juz fury jakimi jezdzimy a teraz proponuje zrobic konkurs na najbardziej wiejski konkurs!! co wy na to
potrzebuje savy ze 100% skonczeniem gry, albo chociaz ze wszystkim odblokowanymi bajerami, bo po formacie nie mam nic a w drifcie bym pojezdzil, jak ktos moze to prosze savy na kyniek@lj.pl