Hiv no wlasnie nie wiem, ale znalazlem wiec spoks jest
NFS Underground 2
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
REN
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
wystarczy pokrecic sie po okolicy i znajdujesz wyscig ktorego nie masz na mapie, zwykle za wieksza kase a po ukonczeniu dostajesz jakis bonusPorszak pisze:a kto probowal jechac tam gdzie mowia dzwoniacy do Ciebie kolesie? jest szansa tam sie z kims lapac czy te telefony to taka podpucha tylko?
c20mboT
-
dudek81
- Świeżak
- Kontakt:
Często są przy Hotel Plaza (pod jednym ze "ślimaków")REN pisze:wystarczy pokrecic sie po okolicy i znajdujesz wyscig ktorego nie masz na mapie, zwykle za wieksza kase a po ukonczeniu dostajesz jakis bonusPorszak pisze:a kto probowal jechac tam gdzie mowia dzwoniacy do Ciebie kolesie? jest szansa tam sie z kims lapac czy te telefony to taka podpucha tylko?

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
tak tak, z kariery oczywiscie
proponuje kilka ujec.. np z przodu/boku normalnie z garazu, z jakiegos sklepiku z car specialties, zeby pokazac zabudowe audio i.. i to chyba wszystko co mi przyszlo do glowy
ewentualnie parametry z hamowni oprocz przyspieszen i max speed, bo te sa dosc nierealne
hydraulika 3 poziomu chwalic sie nie bedziemy, bo to takie niestreetracingowe jest przeciez
proponuje kilka ujec.. np z przodu/boku normalnie z garazu, z jakiegos sklepiku z car specialties, zeby pokazac zabudowe audio i.. i to chyba wszystko co mi przyszlo do glowy
ewentualnie parametry z hamowni oprocz przyspieszen i max speed, bo te sa dosc nierealne
hydraulika 3 poziomu chwalic sie nie bedziemy, bo to takie niestreetracingowe jest przeciez

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
parametry wydłubanego 1.6 8V ale z innej "gierki" 
linie z punktami parametry początkowe silnika , bez końcowe
[1HP=1,01387PS]
[1lb-ft=1,3564Nm]
http://adamxxl.republika.pl/x/adam16a.JPG
Oczywiście silnik atmosferyczny
linie z punktami parametry początkowe silnika , bez końcowe
[1HP=1,01387PS]
[1lb-ft=1,3564Nm]
http://adamxxl.republika.pl/x/adam16a.JPG
Oczywiście silnik atmosferyczny
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Kontakt:
to ja sie pierwszy pochwale
. 1 fura do wszystkiego:

i misiek do tylko do poslizgow:

Civ: 410Nm przy7350/361kW(483KM) przy 8850 i Misiek 530Nm przy 4700/361(483KM) przy 8000

i misiek do tylko do poslizgow:

Civ: 410Nm przy7350/361kW(483KM) przy 8850 i Misiek 530Nm przy 4700/361(483KM) przy 8000
Ostatnio zmieniony 1 gru 2004, o 18:05 przez Porszak, łącznie zmieniany 3 razy.
- !markos
- M A S T E R
a ja sie powozilem takimi oto brykami:

nieco nudnawo, bo we wszystkich furach pozostaje wierny koncepcji zabudowy opartej na komponentach jl audio
obie fury dosc uniwersalne, driftuje sie dobrze i jedna i druga.. zaczalem w sumie od nissana 240sx (ZAJEBISTA FURA!), ale ma tak paskudne felgi, ze go nie pokaze
jest jeszcze calkiem ladna supra, ale nie chce mi sie chwilowo zdejmowac screena
w wolnej chwili jak bede mial wene to tez sie pochwale 
@ kyniek
wyslij mi maila ze zdjeciami, zawiesze na chello, albo c20rsa.com

nieco nudnawo, bo we wszystkich furach pozostaje wierny koncepcji zabudowy opartej na komponentach jl audio
obie fury dosc uniwersalne, driftuje sie dobrze i jedna i druga.. zaczalem w sumie od nissana 240sx (ZAJEBISTA FURA!), ale ma tak paskudne felgi, ze go nie pokaze
jest jeszcze calkiem ladna supra, ale nie chce mi sie chwilowo zdejmowac screena
@ kyniek
wyslij mi maila ze zdjeciami, zawiesze na chello, albo c20rsa.com

- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Poczekaj aż zapodam swoje!markos pisze:no dobra.. a ja mam pytanie z innej beczki, powiedzcie mi co powoduje, ze na waszych screenach tak malo widac?
czy jest to kwestia rozdzielczosci, karty graficznej, czy poprostu je zmniejszyliscie i daliscie za duzo kompresji jpg?
tak powaznie sie pytam, bez wbijania szpilek
Może znów corsa...
- !markos
- M A S T E R
ucho ja tez mam 1024*768, bo na monitorze 17" wieksza rozdzielczosc nie poprawia juz nic a nic grafiki
kolka tak leza, bo tak sie klada po montazu 3 stopnia zawieszenia - moze jeszcze nie dotarles do tego momentu w grze
@ porszak
widac napewno, ze masz wylaczone wygladzanie krawedzi
i mocna kompresje jpg, ktora degraduje jakosc screenu
kolka tak leza, bo tak sie klada po montazu 3 stopnia zawieszenia - moze jeszcze nie dotarles do tego momentu w grze
@ porszak
widac napewno, ze masz wylaczone wygladzanie krawedzi
i mocna kompresje jpg, ktora degraduje jakosc screenu