MOJA 1 STRONKA www
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Nie znacie sie to jest nowe logo Volkswagena, zrobione na zamowienie specjalnie dla Balta...
P.S. Ło kurwa normalnie nie moge ze smiechu...
w koncu cos sie tutaj zaczelo dziac 
P.S. Ło kurwa normalnie nie moge ze smiechu...
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
A tu jeszcze jedna fotka naszego magika od VT

sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
Misioo
- Świeżak
- Kontakt:
Wiecie jak wygląda Tuning po polskiemu???
Idziesz do dobrze zaopatrzonego sklepu tuningowego, kupujesz wszystko co maja i zakladasz do auta. To nic ze jedno z drugim sie gryzie, ale masz wszystko w jednym
[/b]
Mały pluszowy Misiek
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
_balt_ pisze:mi sie wydaje ze ta laska to jest sciema @PIRAT powiedz teodorkowi jak sie usowa znaczek z grilla . nawiasem mowiac to tez jakies rozwiazanie jak sie nie umie usunac to najlepiej czyms zaslonic heheeeeeeee
Prawdziwy profesionalista zawsze se poradzi..
..a to co zrobił on z tą Astrą3 to new desing-od Pana Kleksa chyba jest
Było c14se
-
gregorix
- Nowy
- Kontakt:
Z krytykowaniem wydmuchanej budy i z za sporymi felgami trzeba by sie zwrócić do zespołu który projektował tą skodę bo akurat felgi i kształt budy został taki sam jak na orginalnym foto na podstawie którego został zrobiony ten VT.Aro83 pisze:zamiast wydmuchać nadkola wydmuchał calą budęfelgi to chyba ze 22"- jak na Superb to spore
(porównując z tą panną
)
A może któryś z panów krytyków sam zrobi VT i pokaże na forum!
@@@CTM#288@@@
Corsa B C14SE
Corsa B C14SE
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
wiesz, nawet jakbym był dobry w tej dziedzinie to nie pieprzyłbym naokoło że jestem specem od tuningu a inni sie wogóle nie znają, a to chyba przez to kolega nastawił wszystkich do siebie troszke negatywnie 
a tak poza tym, jeżeli ten chłopczyk na zdjęciu w nagłówku jego strony to nasz sławny Teodorek, to chyba mieliśmy zaszczyt słuchać fachowych "porad"... czternastolatka?

a tak poza tym, jeżeli ten chłopczyk na zdjęciu w nagłówku jego strony to nasz sławny Teodorek, to chyba mieliśmy zaszczyt słuchać fachowych "porad"... czternastolatka?