Prosze o info na temat warunkow drogowych .
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Prosze o info na temat warunkow drogowych .
Najprawdopodobniej bede musial w nocy jechac po woojka do Warszawy, bo lotnisko zamkneli. Prosze o info na temat droog na trasie szczecin - warszawa??
jak wyglada sytuacja na te chwile
pozdrawiam
jak wyglada sytuacja na te chwile
pozdrawiam

- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
W Wawie snieg nawalal od samego rana dopiero godzine co przestal, w miescie to jeszcze wzglednie,ale na obrzezach to tragedia, slisko jak cholera, bez zimowek moze byc lipa 
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Jak byl, to raczej sluzbowo jak go znam i pewnie mial malo czasuBudzio pisze: @qomo - a ty skad wiesz jak w bydgoszczy jest ? byles i nic nie mowiles?? :0
No mi juz nie zostaje nic do dodania, moze tylko, ze pod Warszawa temp zaczyna schodzic ponizej 0 i moze sie zrobic nieciekawie.
Ale dzisiaj slyszalem w Radiu Zet w wiadomosciach drogowych, jak ktos dzwonil i mowil, ze chyba na podlasi klada asfalt w taka pogode hahaha
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
No, cholera, nieciekawie sie robi... przed chwila wrocilem do domu, -1 C na termometrze i nauczony doswiadczeniem z zeszlej zimy jechalem 20 km/h i... na tym samym zakrecie sie poslizgnalem co wtedy, na tej samej koleinie. Zasrane sluzby pozadkowe. Ino dobrze, ze przy 20 km/h daleko sie nie zajedzie bokiem.pirat pisze:No mi juz nie zostaje nic do dodania, moze tylko, ze pod Warszawa temp zaczyna schodzic ponizej 0 i moze sie zrobic nieciekawie.
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
kontraktacja to jest inaczej podpisywanie umowy zlecenia na wpolprace...kontretnie chodzi o odziez na wiosne lato 2005Budzio pisze:I tak masz big "-" jak bedziesz jnastepnym razem i bedziesz mial czas daj cynkqomo pisze:@Budzi - jestem raz w tygodniu w bydgoszczy a dzis mialem tam kontraktacje wiec nawet sekundy czasu wolnego nie mialem...![]()
i co to k.. te kontraktacje?? moze negocjacje
corsa A & Audi S3

-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
wyjazd na Janki mozna ominac skrotamiqomo pisze:trafiles na dzien gfdzie kazdy wyjezdza z wawy...pozatym wyjazd na janki zawsze wydluza podrozKurbat pisze:Byłem wczoraj w warszawie, przejb.... Od Łodzi do Częstochowy był korek na 1 ... wszystko stało !!
Z Wafki wyjechaliśmy o 16 a do domu zajechaliśmy na 2:30 w nocy.
:0