Tutaj chciałem serdecznie podziękować firmie Damn Deep Cars z Poznania za odpicowanie mojej corsiawki!!!!
Zdjęcia szpiegowskie....
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
kristo
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Zdjęcia szpiegowskie....
Zdjęcia jeszcze nieoficjalnie- zostało pare rzeczy do poprawki

Tutaj chciałem serdecznie podziękować firmie Damn Deep Cars z Poznania za odpicowanie mojej corsiawki!!!!
Ostatnio zmieniony 6 lis 2004, o 22:11 przez kristo, łącznie zmieniany 1 raz.

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Fajnie sie prezentuje ... "swieze miesko corsowe". Duzy plus za wlew .. super wyglada ale te kierunki z przodu beeee (przynajmniej dla mnie) ale wazne ze tobie sie podoba.
Powodzenia w dalszych modach ....
Powodzenia w dalszych modach ....
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
ThomasTsT
- Nowy
- Kontakt:
NO NO NO
elegancka furka fajnie wyglada ta czarna maska.. hmy.. kierunki
teraz z przodu wyglada jak VW BORA.. ale kiepsko cus wykombinowałes te nowe kierunki.. mogłes naprzykład zapakowac w zdezak kierunki od golfa 1 eh no ale najwazniejsze zeby podobało sie tobie
pozatym to furka na WYPASIE
... a jaki tam silniczek??
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
ten co ma nizejqomo pisze:a i jeszzcze jedno pytanie - dlaczego tyl jest tak wysoko? to na seryinym zawiasie jest?
Kristo a nie da sie tych kierunkow jakis takich bardziej wtopionych zamontowac? Cale auto prawie na gladko, a kierunki odstajace troche...
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
1. zawias jest 60/40qomo pisze:a i jeszzcze jedno pytanie - dlaczego tyl jest tak wysoko? to na seryinym zawiasie jest?
2. corsa jest jeszcze w środku pusta
3. To też jest złudzenie optyczne- bo tylne oponki mają tylko profil 45!!
Zauważ że przy Twojej powstał klin, u mnie jest delitatny, który pod obciążeniem powinien się zlikwidować.
Wlew jest made in sparco import w włoch, ale w niemczech jest tego pełno.
Cały czas czekam na opinie najważniejszej głowy w tym państwie....!!!!!!

-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
ThomasTsT pisze: ale kiepsko cus wykombinowałes te nowe kierunki.. mogłes naprzykład zapakowac w zdezak kierunki od golfa 1 eh
Pierwotnie były kupione kierunki z golfa II ale doszliśmy do wniosku że seryjny zderzak jest tak piekny że szkoda go ciąć. Doszły w to miejsce kierunki z bmw 5 ale nie do końca się sprawdziły- jest to rozwiązanie tymczasowe, póki kierunki nie trawią w refrektor (tak jak to zrobiła agt w almerze).
Szkoda że zdjęcia nie oddają całego uroku maski, która powala na kolana z słońcu...ehhh

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
To jak kierunki to opcja przejsciowa, to bedzie naprawdę super!kristo pisze:ThomasTsT pisze: ale kiepsko cus wykombinowałes te nowe kierunki.. mogłes naprzykład zapakowac w zdezak kierunki od golfa 1 eh
Pierwotnie były kupione kierunki z golfa II ale doszliśmy do wniosku że seryjny zderzak jest tak piekny że szkoda go ciąć. Doszły w to miejsce kierunki z bmw 5 ale nie do końca się sprawdziły- jest to rozwiązanie tymczasowe, póki kierunki nie trawią w refrektor (tak jak to zrobiła agt w almerze).
Szkoda że zdjęcia nie oddają całego uroku maski, która powala na kolana z słońcu...ehhh
A pod tą lśniącą maską 2.0 ?
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Nie podobaja mi sie kierunki, co do wygladu corsi z przody - zgadzam sie z Qomo. Co do tego co widze na fotkach .... wywal jak najszybciej kierunki i jak dla mnie cacy ten przod .... dzieki polaczeniu kolorow usuniecie kierunkow wg. mnie ma uzasadnienie.
Generalnie musze zobaczyc na wizji bo fotki zawsze przeklamuja, ale wyglada bardzo obiecujaco
Mi sie podoba kierunek prac
Krecha za smycz
...a black masex wyglada sliczniusio
Generalnie musze zobaczyc na wizji bo fotki zawsze przeklamuja, ale wyglada bardzo obiecujaco
Krecha za smycz
...a black masex wyglada sliczniusio
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
he ja mam taki sam zawias...kristo pisze:1. zawias jest 60/40qomo pisze:a i jeszzcze jedno pytanie - dlaczego tyl jest tak wysoko? to na seryinym zawiasie jest?
2. corsa jest jeszcze w środku pusta
3. To też jest złudzenie optyczne- bo tylne oponki mają tylko profil 45!!![]()
![]()
![]()
![]()
Zauważ że przy Twojej powstał klin, u mnie jest delitatny, który pod obciążeniem powinien się zlikwidować.![]()
Wlew jest made in sparco import w włoch, ale w niemczech jest tego pełno.
Cały czas czekam na opinie najważniejszej głowy w tym państwie....!!!!!!
ale...moj ugina sie lekko dopiero pod satanem...wiec obciazenie u mnie nie gra roli..
co do klina to u mnie powstal dlatego bo
a - mam listwe pod zderzakiem
b - Ty nie masz zdjecia profilu wiec nie mow hop
pozatym: JA CHCE TAKI WLEW!!
corsa A & Audi S3