czy nie dostales kilku rozsadnych odpowiedzi na swoje pytanie "jakie zarowki sa dobre"? dostales. o co wiec chodzi? o to, ze znowu masz jakis wlasny pomysl i szukasz potwierdzenia u nas? bo nie bardzo rozumiem.. przetestuj - bedziesz wiedzial ile to warte i juz. prosciej sie chyba nie da.
Kurbat pisze:ostatnio tylko mnie sie obrywa nie wiadomo za co
tym mnie zaskoczyles, bo szczerze powiedziawszy nie przypominam sobie co mozesz miec na mysli mowiac "ostatnio"
Kurbat pisze:Zależy mi na Waszych radach, bo za długo nie chcę jeździć z jednym światłem.
:0
a tym mnie kompletnie rozjebales. nie latwiej kupic na stacji najtansza zarowke, zeby miec obydwa dzialajace swiatla, a potem sobie w twoim stylu rozkminiac temat tydzien? gdybym zastanawial sie tydzien jaka mam zarowke kupic, to juz dawno mialbym w lampach najtansze narvy, a potem je sobie wymienil na cos lepszego. ale to tylko ja bym tak zrobil, ty rob sobie jak chcesz.
@ budzio
ja na szybko kupilem najtansze mozliwe zarowki jakie mozna bylo kupic, bo mialem tylko jedno dzialajace swiatlo i strasznie mnie to denerwowalo
tak juz zostalo i dzialaja juz kolejny rok, a jak sie przepala to i tak nie bede plakal, bo kosztuja jakies smieszne pieniadze - kupie sobie nowe