MAYDAY 2004
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- baca358
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
MAYDAY 2004
Witam juz nie długo mega imprezka w Katowicach, MAY DAY jeżeli ktoś sie wybiera to niech da znać to bedzie mozna sie spiknąć ja będem na pewno bilety juz leżą. Pozdro dla wszystkich
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
ać to Ci kolega BACA pojechał MARKOS nieładnie z jego stronybaca358 pisze:Markos twoje zdanie mnie nie obchodzi co Ty myslisz o tej imprezie, więc po co wogóle zajmujesz głos w tej sprawie.
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
eee..baca358 pisze:Markos twoje zdanie mnie nie obchodzi co Ty myslisz o tej imprezie, więc po co wogóle zajmujesz głos w tej sprawie.
trzeba bylo napisac na samym poczatku: markos zamknij jadaczke, wali mnie co o tym myslisz. napisales? nie. to nie podrzucaj sie kolego, ok?

-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
To Kristo też musi zamknąć jadaczkę bo ma dokładnie takie samo zdanie na temat tej imprezy,!markos pisze:eee..baca358 pisze:Markos twoje zdanie mnie nie obchodzi co Ty myslisz o tej imprezie, więc po co wogóle zajmujesz głos w tej sprawie.bo mialem takie widzimisie i tyle wlasnie na temat tej imprezy do powiedzenia? to sobie napisalem, chyba moge, nie?
trzeba bylo napisac na samym poczatku: markos zamknij jadaczke, wali mnie co o tym myslisz. napisales? nie. to nie podrzucaj sie kolego, ok?

-
kozzi
- Weteran
!markos pisze:eee..baca358 pisze:Markos twoje zdanie mnie nie obchodzi co Ty myslisz o tej imprezie, więc po co wogóle zajmujesz głos w tej sprawie.bo mialem takie widzimisie i tyle wlasnie na temat tej imprezy do powiedzenia? to sobie napisalem, chyba moge, nie?
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
moze i [OT] ale chyba pasuje do watku normalnie zgroza bo tacy goscie po takich iprezach potem laduja w takich osrodkach korwa mac przecierz to zyc nie umierac tam jest jak w bajecezaloze sie ze wieksza czesc forum toi w chatach nawet tak nie ma a tu jest jak w kurorcie zobaczcie to mnie to zwalilo z nog a jest to na wsi niedaleko kolo mnie szokhttp://detox.ostroleka.com.pl/detox/osrodek6.htm
-
kozzi
- Weteran
POLSKA piękny kraj_balt_ pisze:moze i [OT] ale chyba pasuje do watku normalnie zgroza bo tacy goscie po takich iprezach potem laduja w takich osrodkach korwa mac przecierz to zyc nie umierac tam jest jak w bajecezaloze sie ze wieksza czesc forum toi w chatach nawet tak nie ma a tu jest jak w kurorcie zobaczcie to mnie to zwalilo z nog a jest to na wsi niedaleko kolo mnie szokhttp://detox.ostroleka.com.pl/detox/osrodek6.htm
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
A jak wcinac dropsy i JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!arts pisze:kolega rzucil pomysl a wy zaraz chcecie go zgnoicpiguly w kieszenie lapy i w droge
A tu starczy dla calego CTM-u

CTM JEDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Ja uwazam ze wszytsko jest dla ludzi, ale bez przesadzania, jak ktos przesadza to czy to beda narkotyki, czy alkohol czy jeszcze jakies inne uzywki to sie dorobi na wlasne zyczenie wczesniej czy pozniej.ThomasTsT pisze:Eh chłopaki narkotyki to chujowa sprawa... trudno w to uwiezyc ale jeszce nigdy niebrałem ZADNYCH narkotykow i niezamiezam... moze dlatego z eprzeznie straciłem brata
Alkohol jest legalny i malo to cierpien spowodowanych nadmiarem jego uzycia??Wypadki, awantury itp.
Po prostu trzeba znac umiar i tyle...a niektorzy tego nie potrafia...
Przykro mi z powodu brata...
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
Feliks
- Nowy
Dokladnie zgubek w pelni sie z toba zgadzam poprostu trzeba byc odpowiedzialnym za to co sie robi a jak narazie to nie zadne dragi ale wlasnie woda sieje najwiekszy rozpier... w Polsce.zgubek pisze: Ja uwazam ze wszytsko jest dla ludzi, ale bez przesadzania, jak ktos przesadza to czy to beda narkotyki, czy alkohol czy jeszcze jakies inne uzywki to sie dorobi na wlasne zyczenie wczesniej czy pozniej.
Alkohol jest legalny i malo to cierpien spowodowanych nadmiarem jego uzycia??Wypadki, awantury itp.
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Spoko wszystko z umiarem ale trzeba pamietac ze a wszystko jest czas i miejsce. Niestety coraz czescie widac malolatow ujaranych na laweczkach albo nawciaganych na dyskach tak ze im prawie para z uszu idzie...zgubek pisze: Ja uwazam ze wszytsko jest dla ludzi, ale bez przesadzania, jak ktos przesadza to czy to beda narkotyki, czy alkohol czy jeszcze jakies inne uzywki to sie dorobi na wlasne zyczenie wczesniej czy pozniej.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2004, o 14:19 przez Budzio, łącznie zmieniany 1 raz.
..::CTM#117::..
-
Mulder
- Świeżak
- Kontakt:
Spoko wszystko z umiarem ale trzeba pamietac ze a wszystko jest czas i miejsce. Niestety coraz czescie widac malolatow ujaranych na laweczkach albo nawciaganych na dyskach tak ze im prawie para z uszu idzie... [/quote]Budzio pisze:
[quote="zgubek]
Ja uwazam ze wszytsko jest dla ludzi, ale bez przesadzania, jak ktos przesadza to czy to beda narkotyki, czy alkohol czy jeszcze jakies inne uzywki to sie dorobi na wlasne zyczenie wczesniej czy pozniej.
nie wiem oco biega ale cos z tym cytowaniem slabo na forum
Ostatnio zmieniony 22 paź 2004, o 14:17 przez Mulder, łącznie zmieniany 1 raz.