Jak już wiecie po statusach rena i jego ostatnich wypowiedziach - Combo chyba zakończyło wyścigi. Po 3 sezonach jest już wyekspoloatowane medialnie (nad resztą gazet ciągle pracujemy itd) no i jeśli chce REN osiągnąć coś więcej musi budę odchudzić. Więc swap do leciutkiej , taniej i wydłubanej corsy A jest tylko kwestia czasu...Co więcej - są plany zdystansowania wyników GEKO, zresztą chodza słuchy ze ona juz tez po zawodach. Corse GEKO znaja chyba wszyscy - medialnie jest strzalem w dziesiatke. Gdyby Gienio sie postaral - bylby w kazdej gazecie i znalazl sponsora, ale chyba za leniwy jest
I tu prośba do Was. Przejrzałam trochę stron o corsach A oczywiscie z corsa-a.pl wlacznie, ale podpowiedzcie mi jeszcze:
- linki do ladnie zrobionych cors A (niekoniecznie szybkich) PL i zagr tez
- linki do SZYBKICH cors A na swiecie - niekoniecznie ladnych
- jaka jest najszybsza na swiecie corsa a i corsa 2.0 turbo?
- ew. linki do zagranicznych stron z mistrzostwami/zawodami na 1/4 mili, gdzie biora udzial jakies corsy a wogole
Corsa ma startować w turbo, więc zdjecie deski rozdzielczej by ja odchudzic czy platikowe szyby odpadaja. Musze zrobic prezentacje sponsorska i kazde wasze info bedzie dla mnie na wage zlota!
Ale sie rozpisałam :0
BUZIAKI